arrow_drop_up arrow_drop_down

Fraude & Security opleidingen

Opleiding Fraudeonderzoek Fortress
Opleiding Fraudeonderzoek
Met de Opleiding Fraudeonderzoek creëer je een gemeenschappelijke taal en aanpak met betrekking tot fraudeonderzoek. Je leert werken volgens een vaste fraudemethodiek die universeel toepasbaar is.
Cyber Security Awareness
Binnenkort beschikbaar

Cyber Security is heden 2020 actueler dan ooit. Ontwikkel je organisatie in het realiseren, in stand houden en verbeteren van Cyber Security Awareness. Een combinatie van zowel online als offline trainingen.

Bekijk onze Masterclasses

Open Source Intelligence OSINT Masterclass

Masterclass Open Source Intelligence

Een verdiepende online masterclass OSINT, die naast de onderzoeksvaardigheden voor open bronnen, ook nadrukkelijk in gaat op het hele proces van onderzoeksvraag tot rapportage.

Masterclass Rapporteren

Masterclass Rapporteren

Zowel aan het schriftelijk als het mondeling rapporteren worden hoge eisen gesteld. Gedurende deze masterclass krijg je alle nodige kennis om tot een solide en professionele rapportage te komen.
Masterclass Investigative Interviewing

Masterclass Investigative Interviewing

Een tweedaagse masterclass voor een solide voorbereiding en uitvoering van jouw onderzoeksinterview. Zoom in op de belangrijkste methodieken en leer verschillende wetenschappelijk onderbouwde- en in de praktijk bewezen technieken.