Fraude & Security opleidingen

Opleiding Fraudeonderzoek Fortress
Opleiding
Fraudeonderzoek

Met de Opleiding Fraudeonderzoek creëer je een gemeenschappelijke taal en aanpak met betrekking tot fraudeonderzoek. Leer werken volgens een vaste fraudemethodiek die universeel toepasbaar is van 6 top-experts in feitenonderzoek.

forensische vaardigheden accountants opleiding
Forensische vaardigheden
voor Accountants
Nieuw!

Onze beproefde Opleiding Fraudeonderzoek op maat gemaakt en uitgebreid voor controlerend accountants. Haal de kennis en methodiek van de frauderisico-analyse in huis en leg daarover controleerbaar verantwoording af aan toezichthouders.

Opleiding OSINT open source intelligence van Fortress

Opleiding Open Source Intelligence

Een verdiepende 3-daagse OSINT opleiding. Deze opleiding gaat verder dan enkel het leren van vaardigheden voor open bronnen onderzoek. Ontwerp je onderzoek, leer nieuwe OSINT technieken en rapporteer op krachtige wijze.

Investigative Interviewing opleiding van Fortress

Opleiding Investigative Interviewing

Een 2-daagse opleiding voor een solide voorbereiding en uitvoering van het onderzoeksinterview. Zoom in op de belangrijkste methodieken en leer verschillende wetenschappelijk onderbouwde- en in de praktijk bewezen technieken.
Rapporteren opleiding van Fortress Academy

Opleiding Rapporteren

Zowel aan het schriftelijk als het mondeling rapporteren worden hoge eisen gesteld. Gedurende deze 2-daagse opleiding krijgt jouw team alle nodige kennis om tot een solide en professionele rapportage te komen.
arrow_drop_up arrow_drop_down