Fraude of Security maatwerk opleiding

Maatwerk opleidingen

Doeltreffende Fraude of Security opleidingen die aansluiten bij de visie en strategie van jouw organisatie

Leren binnen het veiligheidsdomein

Fortress Academy BV is een onafhankelijk opleidingsinstituut binnen het veiligheidsdomein. Wij verzorgen opleidingen, masterclasses, workshops en lezingen op het gebied van Fraude, Security & Risk. Naast het realiseren van reguliere opleidingen ligt onze kracht in de ontwikkeling en uitvoering van maatwerk opleidingen. Wij schakelen snel met onderwijskundigen, docenten en experts met ervaring in het vakgebied. Sinds de oprichting van Fortress Academy in 2005 heeft Fortress een uitgebreid netwerk en de benodigde expertise opgebouwd, zowel vakinhoudelijk als onderwijskundig, op het gebied van Fraude, Security & Riskmanagement. Hierdoor zijn wij in staat om samen met de opdrachtgever doeltreffend opleidingen te ontwikkelen die aansluiten bij de visie en strategie van de organisatie.

Dit is hoe wij te werk gaan

Kennismaken voor maatwerk opleiding Fraude of Security

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op de organisatie, de mensen die er werken en de ontwikkelingen die er spelen. Aan de hand van deze eerste inventarisatie, stellen we de opleidingsvraag vast en de gewenste doelstelling.
Doelgroep Fraude of Security maatwerk opleiding

2. Doelgroep

Bij het ontwikkelen van een maatwerkopleiding is het essentieel dat deze aansluit bij de doelgroep. Wie gaat de opleiding volgen? Wat is hun achtergrond en vooropleiding? Wat zijn hun werkzaamheden?
Doel van de maatwerk opleiding

3. Doel opleiding

Welke kennis en/of vaardigheden dienen de deelnemers na afloop van de opleiding te hebben? Wat is het hoofddoel van de opleiding? Zijn er eventueel nog subdoelen (bijvoorbeeld aansluiting bij eerder gevolgde opleidingen)?
Praktische zaken bij een maatwerk opleiding

4. Praktische zaken

Tenslotte bespreken we de praktische zaken. Wat is het budget? Om hoeveel mensen gaat het? Waar en wanneer gaan we de opleidingen organiseren?
Voorstel fraude of security maatwerk opleiding

5. Het voorstel en vervolg

Op basis van deze informatie maken we een voorstel met een concept opleidingsprogramma. Wanneer de verwachtingen goed zijn afgestemd en we de opdracht hebben gekregen, gaan we aan de slag met het uitwerken van het opleidingsprogramma, het vinden van de juiste docenten en het inplannen van de opleiding. Daarna kan de opleiding van start!
Evaluatie maatwerk opleiding

6. Evaluatie

Uiteraard horen wij graag hoe de opleiding wordt ervaren en of de individuele en gezamenlijke leerdoelen worden behaald. Want daar gaan we uiteindelijk voor!

Klanten die je voor gingen:

Kennismaken met Fortress Academy?

Met een groot netwerk van docenten binnen fraude, security & riskmanagement helpen wij jouw organisatie verder te ontwikkelen!