Over Fortress

Missie van Fortress

Onze missie

Iedereen heeft recht op een veilige samenleving. Fortress draagt hieraan actief bij door een fundamentele rol te spelen in de professionalisering van het vakgebied fraude-, security- & riskmanagement. De mens is namelijk de meest bepalende factor van succesvolle organisaties. Fortress is de full-service specialist in Nederland voor arbeidsbemiddeling in de fraude, security- & riskmanagement branche, met als doel om klanten te helpen in het behalen van de doelstellingen door middel van het succesvol werven & selecteren en opleiden van de juiste professionals.
Diensten Fortress

Diensten

Fortress is gespecialiseerd in Werving & Selectie, Detachering, Interim-opdrachten en opleidingen binnen fraude- security- en riskmanagement. Ons team van enthousiaste consultants beschikt over zowel vakinhoudelijke als sectorspecifieke expertise. Fortress helpt al sinds 2004 talenten op HBO- en academisch niveau aan een nieuwe uitdaging binnen de branche, op vaste en tijdelijke basis. We hebben in deze jaren een groot netwerk opgebouwd en kunnen daarom vaak snel schakelen. 
Fraud & Investigations Fortress

Fraud & Investigations

Fortress heeft een team van professionals in dienst, gespecialiseerd in fraudeonderzoek, zowel op junior als senior niveau. Deze professionals kunnen voor korte of langere tijd ingezet worden op fraude dossiers of bijvoorbeeld om tijdelijke uitval van vaste medewerkers op te vangen. We hebben expertises binnen de financiële sector, de zorgsector en de verzekeringsbranche.
Opleidingen en Masterclasses Fraude & Security

Opleidingen en Masterclasses

Fortress Academy BV is een onafhankelijk opleidingsinstituut op het gebied van fraude- security & risk management. Wij verzorgen opleidingen, trainingen, workshops en lezingen over verschillende onderwerpen in het veiligheidsdomein. Naast het realiseren van reguliere opleidingen ligt onze kracht in de ontwikkeling en uitvoering van maatwerk opleidingen. Door ons uitgebreide netwerk en de aanwezige expertise op zowel vakinhoudelijk als onderwijskundig gebied is Fortress Academy in staat om samen met de opdrachtgever doeltreffend opleidingen te ontwikkelen die aansluiten bij de visie en strategie van de organisatie. We vinden dat onze programma’s bij moeten dragen aan de realisatie van de primaire bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers en op deze manier de business moeten verstevigen. In onze aanpak en opleidingsfilosofie zijn dat voor ons belangrijke uitgangspunten.

Onze vakgebieden

Ons succes ligt in het feit dat wij veel kennis en een groot netwerk hebben opgebouwd in deze branche. Zowel voor vaste banen als tijdelijke opdrachten. Ben jij een professional met ervaring in, of affiniteit met, een van onze vakgebieden en acteer jij op HBO/WO werk- en denkniveau?  Dan komen we graag met je in contact.
Fys​​​​ieke security​​​​

Fysieke security

Fysieke security is de juiste mix van organisatorische, bouwkundige én elektronische maatregelen. Binnen dit domein werken we voor zowel fabrikanten, als voor System Integrators en installateurs op het gebied van technische security (o.a. CCTV, toegang- en inbraakbeveiliging), fire & safety (o.a. brandmeldinstallaties en sprinkler) en manbeveiliging.
Corporate security

Corporate security

Corporate security staat onder andere voor het beschermen van mensen, middelen en belangen van een organisatie. Met het inventariseren van de verschillende risico's op het gebied van IT en fysieke beveiliging, komen verschillende domeinen samen. Onze opdrachtgevers variëren van ziekenhuizen, musea tot retailorganisaties.
IT Security

IT Security

IT security heeft betrekking op alle maatregelen die worden genomen om programma's, computers en netwerken te beschermen tegen digitale criminaliteit. Onze opdrachtgevers variëren van middelgrote tot grote bedrijven met eigen IT security afdelingen.
Fraude & Onderzoek

Fraude & Onderzoek

Bij fraude is bijna altijd sprake van financiële schade. Mensen of bedrijven worden hierbij bewust benadeeld. Door gedegen onderzoek, kunnen daders opgespoord worden. We hebben onder andere opdrachtgevers in de verzekeringsbranche, de zorgsector, de financiële sector en in de retail.
Riskmanagement

Riskmanagement

Riskmanagement is een continu proces waarbij risico's geïdentificeerd en beoordeeld worden. Dit ten aanzien van de doelstellingen en continuïteit van een bedrijf. Op basis van de analyses worden beheersmaatregelen genomen en beleid geformuleerd. We werken hierin voor zowel de publieke als de private sector.