Over Fortress

Best Qualified People in Security & Risk

Onze dienstverlening

Met ons team van enthousiaste professionals die beschikken over zowel vakinhoudelijke als sectorspecifieke expertise, helpt Fortress als sinds 2004 talenten op HBO- en academisch niveau aan een nieuwe uitdaging binnen Security & Riskmanagement. Op vaste en tijdelijke basis. Daarnaast verzorgen wij opleidingen op maat.

 

Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd en kennen de branche als geen ander. Daarmee zijn wij voor zowel onze talenten als onze opdrachtgevers een gesprekspartner op niveau. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn de uitdagingen van onze opdrachtgevers te doorgronden en snel de juiste match maken!

Lees meer

Onze toegevoegde waarde

Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd en kennen de branche als geen ander. Daarmee zijn wij voor zowel onze talenten als onze opdrachtgevers een gesprekspartner op niveau.

 

We steken tijd in het leren kennen van de opdrachtgevers waarvoor en de talenten waarmee we werken. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn de uitdagingen van onze opdrachtgevers te doorgronden en snel de juiste match maken!

Lees meer

Werken bij Fortress

Jij zoekt een kleine organisatie waar jouw input en inzet echt van toegevoegde waarde is en waar je mee kunt bouwen aan de groei van onze organisatie. Wij bieden je een hecht team, waar collega’s elkaar helpen en elkaar stimuleren om het beste uit onszelf te halen.

 

Naast hard werken is er ruimte voor ontspanning en het vieren van onze successen. Elkaar sterker maken en het beste resultaat behalen is waar we voor gaan. We verzorgen relevante opleidingen en bieden je een groeipad binnen Fortress. Zo zorgen we met elkaar voor blijvend succes en plezier in het werk!

Lees meer