Over Fortress

Best Qualified People in Security & Risk

Onze dienstverlening

Met ons team van enthousiaste professionals die beschikken over zowel vakinhoudelijke als sectorspecifieke expertise, helpt Fortress als sinds 2004 talenten op HBO- en academisch niveau aan een nieuwe uitdaging binnen Security & Riskmanagement. Op vaste en tijdelijke basis. Daarnaast verzorgen wij opleidingen op maat.

 

Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd en kennen de branche als geen ander. Daarmee zijn wij voor zowel onze talenten als onze opdrachtgevers een gesprekspartner op niveau. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn de uitdagingen van onze opdrachtgevers te doorgronden en snel de juiste match maken!

Lees meer

Onze toegevoegde waarde

Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd en kennen de branche als geen ander. Daarmee zijn wij voor zowel onze talenten als onze opdrachtgevers een gesprekspartner op niveau.

 

We steken tijd in het leren kennen van de opdrachtgevers waarvoor en de talenten waarmee we werken. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn de uitdagingen van onze opdrachtgevers te doorgronden en snel de juiste match maken!

Lees meer