Leren binnen het veiligheidsdomein

Fortress Academy BV is een onafhankelijk opleidingsinstituut op het gebied van fraude, security- en riskmanagement. Wij verzorgen opleidingen, trainingen, workshops en lezingen over verschillende onderwerpen in het veiligheidsdomein. Naast het realiseren van reguliere opleidingen ligt onze kracht in de ontwikkeling en uitvoering van maatwerkopleidingen. Wij schakelen snel met onderwijskundigen, docenten en experts met ervaring in het fraude- security & risk vakgebied. 

Opleidingen

Ben jij klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling op het gebied van fraude-, security- en riskmanagement?

Maatwerk incompany

Fortress Academy is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkopleidingen voor uw organisatie.

Masterclass
Publiek Private Samenwerking

ABN AMRO, Deloitte, de FIOD, de Politie en Fortress hebben de handen ineengeslagen om in samenwerking met de Vrije Universiteit de Masterclass PPS Financiële Veiligheid te organiseren. Een innovatief leertraject voor financial crime professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en samenwerking over de grenzen van organisaties heen.

Waarom Fortress Academy?

Sinds de oprichting van Fortress Academy in 2005 heeft Fortress een uitgebreid netwerk en de benodigde expertise opgebouwd, zowel vakinhoudelijk als onderwijskundig, op het gebied van fraude-, security- & riskmanagement. Fortress Academy is in staat om samen met de opdrachtgever doeltreffend opleidingen te ontwikkelen die aansluiten bij de visie en strategie van de organisatie. Onze programma’s dragen bij aan de realisatie van de primaire bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers en verstevigen op deze manier de business.