Fraude, Security & Risk opleidingen

Leren binnen het veiligheidsdomein

Fortress Academy BV is een onafhankelijk opleidingsinstituut binnen het veiligheidsdomein. Wij verzorgen opleidingen, trainingen, workshops en lezingen op het gebied van Fraude, Security & Risk. Naast het realiseren van reguliere opleidingen ligt onze kracht in de ontwikkeling en uitvoering van maatwerk opleidingen. Wij schakelen snel met onderwijskundigen, docenten en experts met ervaring in het vakgebied. Sinds de oprichting van Fortress Academy in 2005 heeft Fortress een uitgebreid netwerk en de benodigde expertise opgebouwd, zowel vakinhoudelijk als onderwijskundig, op het gebied van Fraude, Security & Riskmanagement.

Masterclass
Publiek Private Samenwerking

Kennis vergroten op het gebied van publiek-private samenwerking (PPS) en bevlogen financial crime professionals ontwikkelen om ‘gezamenlijk’ financiële criminaliteit te bestrijden.
ABN AMRO, Deloitte, FIOD, Politie en Fortress hebben de handen ineengeslagen om in samenwerking met de Vrije Universiteit de Masterclass PPS Financiële Veiligheid te organiseren. Een innovatief leertraject voor financial crime professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en samenwerking over de grenzen van organisaties heen.

Opleidingen Fraude, Security & Risk.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling? Bekijk hier onze opleidingen binnen het veiligheidsdomein.

Maatwerk opleidingen

Fortress Academy is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkopleidingen voor uw organisatie.

Maatwerk opleidingen fraude security risk

Ondanks COVID-19 staan wij digitaal of telefonisch helemaal klaar voor uw vraag of sollicitatie!