arrow_drop_up arrow_drop_down
Senior Business Analist Fraud & Risk Bol vacature

Vacature: Senior Business Analist Fraud & Risk

Vandaag nadenken over de risico beheersende en fraudepreventieve maatregelen van morgen.

Bekijk vacature
Locatie vacature

Locatie:

Utrecht

Opleidingsniveau vacature

Opleiding:

Bachelor

Dienstverband vacature

Dienstverband:

Vast

Hoe maak jij bol.com klanten blij?

Hoe blijven wij misbruik van ons platform een stap voor? Welke betaalmethoden bieden we een klant aan? Hoe herkennen wij die ene, specifieke verdachte binnen onze dagelijkse berg aan transacties? Hoe laten we verkopers op een veilige manier toe op ons platform? Gegeven de groei van ons ordervolume en een toenemend aantal gebruikers is het essentieel dat we vandaag nadenken over de risico beheersende en fraudepreventieve maatregelen van morgen. En dus zoeken we een enthousiaste Senior Business Analist.

Wat je doet als Senior Business Analist Fraud & Risk

Een rol waarin je niet alleen mee de visie opstelt hoe we transacties in 2020 (en daarna) beoordelen, maar mede de dagelijkse regie over het vernieuwingstraject voert. Je bent in de lead bij het initiëren en uitrollen van impactrijke innovaties. In nauwe samenwerking met de Product Owner ben jij de schakel tussen de wensen vanuit de business en het dedicated Agile IT-team. Dat gebruiksgemak voor onze kopers en verkopers een cruciale randvoorwaarde is, ligt voor de hand. Maar hoe minimaliseren wij vervolgens de financiële lekkage? En hoe richten we dat allemaal robuust en schaalbaar in? Ook bedrijfsbrede innovaties behoren tot de scope van jouw werk, waarbij je schakelt met stakeholders als Scrumteams, Logistiek, IT-Security en Customer Services.

Bol.com logo

Hier kom je terecht

Je bent onderdeel van het multidisciplinaire en autonome Fraudepreventie en Risico Management team binnen de afdeling Platform Operations. De afdeling bestaat uit 4 van deze autonome teams, ook wel cirkels genoemd, met allemaal een eigen doel. Iedere cirkel bestaat uit 6-8 enthousiaste bol.commers die door een duidelijke rolverdeling efficiënt de gezamenlijk opgestelde ambities waarmaken. Ook werk je intensief samen met het IT-team dat jouw requirements implementeert. De cultuur is informeel, nuchter en innovatief. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren. Solo bereik je mooie dingen. Samen nog veel meer!

3 redenen

waarom dit (n)iets voor jou is

 • Omdat je jouw analytische skills 5+ jaar in hebt gezet binnen een Fraude en Risico procesomgeving.
 • Omdat je gelooft dat bol.com alleen kan groeien wanneer het platform, klantvriendelijk, veilig en vertrouwd voor haar gebruikers is. En jij dit graag realiseert door de visie mee op te stellen en te implementeren.
 • Omdat je complexe projecten effectief kunt aansturen en weet hoe je mensen in beweging krijgt.

  • Omdat je graag vanuit opgelegde taken aan de gang gaat.
  • Omdat IT developers je gewoon niet begrijpen; je user stories en requirements komen retour met zes A4-tjes vol vraagtekens.
  • Omdat je graag op een eiland werkt, inzichten en learnings heel graag deelt, maar wel alleen met jezelf.

Wat je krijgt

Aandacht voor jou

Aandacht voor jou

We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Jouw ontwikkeling heb je bij bol.com in eigen handen.
Geld enzo

Geld enzo....

Werken bij bol.com is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover. Naast salaris, ontvang je ook een jaarlijkse prestatiegerichte bonus, vakantiegeld, 29 vakantiedagen, woon-en werkverkeer regelingen, aanvullende premievrije verzekeringen en meer.
Een blauwe landing

Een blauwe landing

Nieuwe collega's krijgen bij bol.com een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt. Tijdens jouw introductieprogramma bol.com & ik, nemen we je helemaal mee in de bol.com wereld!
naast je werk

Naast je werk

Ook naast je werk is er bij bol.com genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn dan ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zoals jong bol.com, sportmogelijkheden, teamuitjes, vrijdagmiddagborrel en personeelsfeesten.

Klaar om onderdeel te worden

van bol.com?

Direct solliciteren

Sollicitatie Senior Business Analist Fraud & Risk

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


🔒Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Rob Otjens

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Rob Otjens

Tel: + 31 (0)35 694 6111

Mob: +31 (0)6 233 666 11

Mail: rob.otjens@fortressgroup.nl