Accountmanager Integrated Security Vacature Mactwin Security

Vacature: (Senior) Accountmanager Integrated Security

Met innovatieve geïntegreerde beveiligingsoplossingen de risico’s van klanten aantoonbaar beheersen.

Locatie vacature

Locatie:

Heteren

Opleidingsniveau vacature

Opleiding:

HBO

Dienstverband vacature

Dienstverband:

Vast

Over de functie

Mactwin is marktleider als het gaat om geïntegreerde beveiligingsoplossingen in branches zoals banken & waardetransport, amusement en het onderwijs. Het is jouw opdracht om samen met de andere Accountmanagers deze sterke positie verder uit te bouwen in de branches industrie en vitale infrastructuur.

Met innovatieve geïntegreerde beveiligingsoplossingen zorg jij ervoor dat de risico’s van je klanten aantoonbaar worden beheerst, waardoor je je klanten volledig ontzorgt en zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Hierdoor draag je tevens bij aan de bedrijfscontinuïteit van je klanten.

Wat je doet als (Senior) Accountmanager Integrated Security

Als accountmanager bij Mactwin Security analyseer je de markt en ga je deze vervolgens op een planmatige, effectieve, maar vooral pragmatische wijze bewerken. Je gesprekspartners bij klanten bevinden zich op operationeel en strategisch niveau. Je weet klanten te overtuigen, omdat je je hebt verdiept in hun processen en bedrijfsrisico’s. Omdat je de juiste diagnose hebt gesteld en je weet waar je het over hebt. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de volle steun en input van de interne organisatie. Met elkaar streef je ernaar om de perfecte beveiligingspartner voor jouw klanten te zijn, in plaats van een leverancier.

Je krijgt te maken met complexe beveiligingsvraagstukken die een conceptuele en oplossingsgerichte aanpak vereisen. Die vraagstukken hebben vaak betrekking op nieuwbouw- of verbouwprojecten. De ene keer bedenk je een totaal nieuw beveiligingsconcept, de andere keer gaat het om een aanpassing, vervanging of uitbereiding van een bestaande oplossing. In jouw doelgroepen gaat het vaak om integrale beveiligingsoplossingen, met centrale bediening vanuit een geïntegreerd security management systeem dat alle individuele systemen aan elkaar koppelt.

Als accountmanager bij Mactwin, ben je resultaatgericht, heb je een natuurlijke drive, kennis van beveiligingsoplossingen en interesse in IT. Daarnaast verwachten van jou een grote mate van zelfstandigheid, creativiteit,  verantwoordelijkheid, daadkracht en vanzelfsprekend ondernemerschap. 

Wanneer je niet onderweg bent naar prospects of klanten door het hele land, werk je op kantoor in Heteren. Je rapporteert in deze uitdagende functie aan de Sales Director.
'Met innovatieve geïntegreerde beveiligingsoplossingen zorg jij ervoor dat de risico’s van je klanten aantoonbaar worden beheerst, waardoor je je klanten volledig ontzorgt en zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.'
Mactwin Security logo

Over het bedrijf

Mactwin Security is de ideale partner voor bedrijven op het gebied van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Met een zeer breed aanbod aan geavanceerde beveiligingssystemen en met een zee aan kennis en ervaring, is Mactwin in staat om voor ieder beveiligingsvraagstuk een passende en effectieve oplossing te bieden. Als zelfstandig opererende organisatie met ruim 40 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, staat Mactwin Security bekend als een toonaangevende speler. Zowel in de Nederlandse markt als op internationaal niveau.

Kenmerkend aan Mactwin Security is de focus op de klant. Deze klantgerichtheid vind je ook terug in de kernwaarden van Mactwin: innovatief, professioneel, servicegericht en betrokken.

Opleiding en werkervaring

 • HBO werk- en denk niveau;
 • Affiniteit met en kennis van (elektro)techniek;
 • Meer dan 7 jaar commerciële ervaring in de safety en security branche gericht op de eindgebruiker;
 • Woonachtig op maximaal 1 uur reistijd van Heteren (de vestigingsplaats van Mactwin);
 • Als partner gezamenlijk met de opdrachtgever beveiligingsvraagstuk te analyseren om tot een oplossing te komen.

Competenties

 • Ondernemend
 • Organisatiesensitief
 • Resultaatgericht
 • Creatief
 • Probleemanalyse
 • Teamspeler
 • Betrouwbaar
 • Klantgericht

Dit is wat je van onze opdrachtgever kunt verwachten

Een goed arbeidsvoorwaarden pakket in een ambitieus, financieel gezond, innovatief en flexibel bedrijf in een uitdagende zelfstandige functie.

Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team dat optreedt als partner van haar opdrachtgevers in een omgeving waar kwaliteit, security kennis en continuïteit voorop staan.

Klaar om aan de slag te gaan bij Mactwin Security?

Direct solliciteren

Sollicitatie (Senior) Accountmanager Integrated Security

--- UNABLE TO RENDER FORM: UNKNOWN FORM_ID (6068) ---


🔒Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Angele Huijs

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Angèle Huijs

Tel: + 31 (0)35 694 6111

Mob: +31 (0) 6 104 436 17

Mail: angele.huijs@fortressgroup.nl