Security Management

Security Management

Bescherm bedrijven tegen criminele risico’s.

Opdrachtgevers Security Management

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de Security?

Voor onze opdrachtgevers zijn we regelmatig op zoek naar mensen met ervaring op het gebied van Security Management. Er zijn mogelijkheden op junior, medior of senior niveau. Belangrijk is een afgeronde HBO of WO opleiding en aantoonbare affiniteit of ervaring in een Security functie.

Studies die goed aansluiten zijn bijvoorbeeld: Integrale Veiligheidskunde, Criminologie, Crisis en Security Management. Aanvullingen met cursussen als DHM (De Haagse methodiek) of CPP zijn een pré. 

We gaan graag met je in gesprek om te zien waar de beste aansluiting is. Opdrachtgevers variëren; Het betreffen veelal multinationals met een eigen Security afdeling, maar denk ook aan Musea en ziekenhuizen.

Stuur vrijblijvend je CV


Functies waarin wij bemiddelen

  • Security Manager
  • Loss en prevention medewerker
  • Security Consultant
  • Security Operations Manager
  • Veiligheidskundige
  • QHSE manager

Sta je open voor een volgende stap in je carrière en heb je ervaring binnen de Security?

Dan komen we graag met je in contact!

Stuur je CV
Ik heb Fortress van begin tot het einde als zeer professioneel ervaren. Korte lijntjes, open communicatie, super groot netwerk, gedreven collega's, laagdrempelig, altijd op zoek naar de beste match. Ik kan Fortress van harte aanbevelen!


Anita Planjer
Anita Planjer
Ik heb voor diverse werving en selectie-/uitzendbureaus gewerkt. Als ik deze vergelijk met Fortress dan kan ik niet anders dan zeer lovend over Fortress te zijn: menselijk, goede communicatie, stipt, leuke vacatures en ze hebben verstand van zaken op het gebied van security en fraude.
Olav Wartenbergh
Fortress Group Naarden

Wij zijn een organisatie

met kennis van de branche

Sinds 2004 zijn wij de full-service specialist in Nederland voor arbeidsbemiddeling in de fraude, security- & riskmanagement branche. In die jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Interessante bedrijven met uitdagende functies en opdrachten voor jou als professional op HBO en academisch niveau. Van starter op de arbeidsmarkt tot ervaren directeur. Dit doen wij vanuit betrokkenheid, persoonlijke aandacht en kennis van de branche. Want hoe beter wij jou leren kennen, hoe beter we je kunnen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling!
Norman Graafsma

Norman Graafsma

Enorme persoonlijke groei!

Sinds 2012 ben ik 'verbonden' aan Fortress en nimmer hebben ze mij teleurgesteld. Altijd hebben ze geluisterd naar mijn behoeften en ben ik bij de juiste opdrachtgevers gedetacheerd en heeft dit enorm bijgedragen aan mijn persoonlijke groei!

Klaar voor een nieuwe uitdaging in de Security?

Stuur vrijblijvend je CV


Stuur vrijblijvend je CV
Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Vragen over een baan op het gebied van Security Management?

Heb je vragen? Of wil je even sparren waar voor jou de mogelijkheden liggen? Geen probleem! Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!