Adviseur Security vacature A.S. Watson België

Vacature: Security Consultant

Het gezamenlijk terugdringen van derving en criminaliteit in de Belgische Kruitvat- en ICI Paris XL winkels, het distributiecentrum en kantoren.

Bekijk vacature
Locatie vacature

Locatie:

Antwerpen

Opleidingsniveau vacature

Opleiding:

Bachelor

Dienstverband vacature

Dienstverband:

Vast

Over de functie

Als Security Consultant op een enthousiaste afdeling Security & Loss Prevention, ben je medeverantwoordelijk voor het terugdringen van derving en criminaliteit in de Belgische Kruitvat- en ICI Paris XL winkels, het distributiecentrum en kantoren. Daarbij geef je gevraagd en ongevraagd advies over veiligheidsvraagstukken, op basis van je kennis en je technische expertise. 

Je bent verantwoordelijk voor een breed security pakket en denkt actief mee op het gebied van beveiligingsplannen en preventiestrategieën. Je komt met hanteerbare, praktische oplossingen voor security- en dervingproblemen en treedt op bij fraude en andere incidenten, waarbij je actief de winkels en het distributiecentrum bezoekt. Je werkt in een team met twee ervaren collega adviseurs, die het klappen van de zweep kennen. 

Je hebt je een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Franse taal   (tweetaligheid is voor deze functie een must).

Wat je doet als Security Consultant

 • Het doen van winkel- en distributriecentrum bezoeken (waaronder audits & assessments) met betrekking tot maatregelen op het gebied van security & loss prevention;
 • Het analyseren en evalueren van de regels, procedures, (beveiligings-) middelen en systemen.
  • Het adviseren van de organisatie ten einde risico’s en schade te minimaliseren;
  • Het verrichten en analyseren van fraudeonderzoeken en onderzoeken naar (georganiseerde) criminaliteit;
  • Zorgdragen voor de opleiding en begeleiding van medewerkers om zo de kennis van regels en procedures op het gebied van security te verhogen (o.a. trainingen & presentaties);
AS Watson Benelux logo

Hier kom je terecht

AS Watson is het moederbedrijf van o.a. Kruidvat en ICI Paris XL. Voor de winkels in België (Vlaanderen en Wallonië) en het distributiecentrum van ICI Paris XL voor de Benelux, gevestigd te Vilvoorde, zijn we op zoek naar een Adviseur Security, met als standplaats het hoofdkantoor in Antwerpen. 

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Als Security Consultant bij A.S. Watson België ben je betrouwbaar, loyaal, integer en discreet (m.b.t. het omgaan met vertrouwelijke informatie). Daarbovenop is het belangrijk dat je je in de onderstaande checklist herkent:

 • Een afgeronde bachelor én aantoonbare ervaring met bij voorkeur beveiligingstechniek, dervingbestrijdingsmethoden en evt. fraudeopsporing
 • Voldoende technische bagage (bv. intallatietechniek, securitysystemen en technologie)
 • Werkervaring in een retail- of logistieke omgeving  én met 1 of meerdere security certificeringen
 • Administratieve affiniteit en een hoog probleemoplossend vermogen.

Dit is wat je van ons kunt verwachten

 • Een zelfstandige én uitdagende fulltime functie in een succesvolle en krachtige internationale organisatie.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van relevante ervaring en opleidingen
 • Uitstekende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden voor ambitieuze professionals die kansen benutten, beslissingen durven te nemen en zich thuis voelen in een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie.
 • Een dynamisch bedrijf waar zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn.

Klaar om onderdeel te worden van AS Watson België?

Direct solliciteren

Sollicitatie Security Consultant

Angele Huijs

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Angèle Huijs

Tel: + 31 (0)35 694 6111

Mob: +31 (0) 6 104 436 17

Mail: angele.huijs@fortressgroup.nl

arrow_drop_up arrow_drop_down