arrow_drop_up arrow_drop_down
Recruitment Consultant Fraude vacature

Vacature: Recruitment Consultant Fraude

Als Recruitment Consultant ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de werving en selectie van de beste mensen voor de verschillende opdrachtgevers van Fortress actief in het Fraude, Compliance en Riskmanagement domein.

Bekijk vacature
Locatie vacature

Locatie:

Naarden-Vesting

Opleidingsniveau vacature

Opleiding:

HBO

Dienstverband vacature

Dienstverband:

Vast

Over de functie

Als Recruitment Consultant Fraude ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de werving en selectie van de beste mensen voor de verschillende opdrachtgevers van Fortress, actief binnen Fraude, Compliance en Riskmanagement.

Het vinden van de juiste mensen begint bij jou. Online, telefonisch, face-to-face. Je weet social media succesvol in te zetten en verzint innovatieve manieren om in contact te komen met onze doelgroep. Je kijkt verder dan een CV en gaat de dialoog aan met professionals om te doorgronden wat hen beweegt.  Zo ontdek jij ambitie en talent en weet jij de beste kandidaten op te sporen.

Je bent in staat een stevig netwerk op te bouwen en bent authentiek, persoonlijk en professioneel in je aanpak. Dit doe je door de eigen database door te zoeken, geschikte kandidaten te benaderen via LinkedIn en overige online kanalen en door aanwezig te zijn op evenementen om zo je netwerk te vergroten. Je plant selectiegesprekken in om te bepalen of de gevonden kandidaten aansluiten op het profiel. Je schrijft kandidaat profielen, onderhoudt contact met de klant en sluit aan bij de eerste kennismakingsgesprekken van de kandidaten bij jouw klanten. Daarnaast coach en begeleid jij de detacheringskrachten die via Fortress bij onze opdrachtgevers werkzaam zijn. Je houdt contact, verzorgt de benodigde administratie en zorgt ervoor dat ze hun werk goed kunnen doen.

Dit doe je niet alleen. In jouw unit ben je met de relatie consultant verantwoordelijk voor een aantal klanten. Samen gaan jullie aan de slag om de beste kandidaten te vinden voor de uitdagende rollen die de klanten bij jullie neerleggen.

Over Fortress

Met ons team van enthousiaste professionals die beschikken over zowel vakinhoudelijke als sectorspecifieke expertise, helpt Fortress als sinds 2004 talenten op HBO- en academisch niveau aan een nieuwe uitdaging binnen Security & Riskmanagement. Op vaste en tijdelijke basis. Daarnaast verzorgen wij opleidingen op maat.

Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd en kennen de branche als geen ander. Daarmee zijn wij voor zowel onze talenten als onze opdrachtgevers een gesprekspartner op niveau. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn de uitdagingen van onze opdrachtgevers te doorgronden en snel de juiste match maken!

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

  • Je bent ondernemend en innovatief; je weet beschikbare on- en offline middelen effectief in te zetten om de juiste kandidaten te bereiken;
  • Daarnaast ben je nieuwsgierig en maak je snel verbinding; Je kunt op een hoog niveau een gesprek voeren, weet mensen te enthousiasmeren en daarmee de juiste snaar te raken bij kandidaten;
  • Je hebt de drive om net dat beetje meer te doen dan de rest; Jij gaat door waar anderen stoppen en zoekt naar alternatieve manieren om je doelen te bereiken;
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting van commerciële economie, communicatie of hr management (of vergelijkbaar).

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

Werken bij Fortress betekent werken in een kleine organisatie waar jouw input en inzet echt van toegevoegde waarde is. Je werkt in een prachtig pand in Naarden-Vesting binnen een open cultuur waarin altijd ruimte is voor discussie en brainstormsessies met de rest van je collega’s. Natuurlijk helpen we je je weg te vinden en delen we onze kennis graag! Samen elkaar sterker maken en het beste resultaat realiseren is waar we voor gaan. We bieden een warme, persoonlijke en resultaatgerichte omgeving waar alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Klaar om onderdeel te worden van ons team?

Direct solliciteren

Sollicitatie Recruitment Consultant Fraude

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


🔒Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Angèle Huijs

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Angèle Huijs

Tel: + 31 (0)35 694 6111

Mob: +31 (0) 6 104 436 17

Mail: angele.huijs@fortressgroup.nl