arrow_drop_up arrow_drop_down
Projectleider Security vacature

Vacature: Projectleider Security

Coördineer op procesmatige wijze diverse activiteiten in de uitvoering voor een groot en toonaangevend project binnen Unica Security.

Bekijk vacature
Locatie vacature

Locatie:

Stroe

Opleidingsniveau vacature

Opleiding:

MBO

Dienstverband vacature

Dienstverband:

Vast

Over de functie

Als Projectleider Security coördineer je op procesmatige wijze diverse activiteiten in de uitvoering voor een groot en toonaangevend project binnen Unica Security. Je bent goed in staat om grote montageteams aan te sturen en ziet erop toe dat er conform (veiligheids-) voorschriften en KAM-procedures wordt gewerkt. Je stelt uitvoeringsplanningen op en stemt deze af met de betrokken afdelingen en teams. Daarnaast stel je financiële alsook operationele rapportages op en je informeert het management over de voortgang.

Je organiseert vergaderingen en je schrijft project- en V&G plannen. Je weet diplomatiek om te gaan met de belangen van diverse stakeholders en je kan goed werken in teamverband. Je monitort en optimaliseert continue de klanttevredenheid en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening, waarbij je waar nodig bijstuurt.

Unica Security is een businessunit van Unica en behoort tot de grootste high end Security bedrijven in Nederland en is specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. Unica Security werkt voor toonaangevende opdrachtgevers zoals het Ministerie van Defensie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven. Het team bestaat uit ambitieuze professionals. Er wordt hard gewerkt in een open cultuur waar samen succes boeken belangrijk is. Collega’s stappen makkelijk bij elkaar binnen voor een inhoudelijke vraag, om met elkaar te sparren of om gewoon een grap te delen. Samen plezier maken vinden wij ook belangrijk. De ervaring van nieuwe mensen is dat je snel wordt opgenomen in het team en dat je je snel thuis voelt bij Unica Security.

Logo Unica

Over Unica

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen op die je kunt bedenken. Denk aan energie, ICT, internet of things (IOT), smart buildings en gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met meer dan 2.400 medewerkers, een omzet van € 477 miljoen en een netwerk van verschillende bedrijven, heerst er nog altijd een informele en familiaire cultuur in elk afzonderlijk Unica-bedrijf. We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en met een goede werk- en privébalans. We staan altijd open voor feedback en zijn eerlijk en respectvol. We laten ons niet snel uit het veld slaan. We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief. Kortom: een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen. Ons motto is niet voor niets: “samen maken wij de toekomst”!

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

  Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Verder zoeken wij iemand met:
  • minimaal een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • HBO werk- en denk niveau;
  • aantoonbare ervaring met het procesmatig aansturen van grote projecten;
  • tenminste 5 jaar ervaring als projectleider;
  • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • voor deze functie kan het zijn dat je veel moet reizen (landelijke inzetbaarheid).

  Voor deze functie volgt een screening.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

  Daarnaast kun je rekenen op:

  • een goed salaris;
  • een leaseauto;
  • een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
  • de mogelijkheid om ervaring in de beveiligingstechniek op te doen, zowel theorie (TBV cursus) als praktijk.

Klaar om onderdeel te worden van Unica?

Direct solliciteren

Sollicitatie Projectleider Security

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


🔒Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Quintin Hennequin

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Quintin Hennequin

Recruitment Consultant

Tel: + 31 (0)35 694 6111

Mob: +31 (0)6 30 00 30 10

Mail: quintin.hennequin@fortressgroup.nl