Fraude onderzoek kennisbank

Werken in de Fraudebestrijding

Wil jij graag het verschil maken op het gebied van Fraudebestrijding, puzzel je graag en ben je analytisch sterk? 

Opdrachtgevers fraude Fortress

Wij helpen je bij een nieuwe baan in de fraudebestrijding

Voor onze opdrachtgevers zijn we regelmatig op zoek naar mensen met ervaring op het gebied van Fraudebestrijding- en onderzoeken. Zit integriteit in jouw bloed en wil je altijd de onderste steen boven krijgen dan heeft Fortress Group mogelijkheden op junior, medior of senior niveau. Belangrijk is een afgeronde HBO of WO opleiding en aantoonbare affiniteit of ervaring binnen het vakgebied Fraudebestrijding. Studies die goed aansluiten binnen het vakgebied zijn bijvoorbeeld: Integrale Veiligheidskunde, Criminologie, Crisis en Security Management, Accountancy en Rechten. Ook studies als Informatiekunde, Forensisch IT/Informatica en Bedrijfskunde zijn interessante achtergronden. 

Herken jij jezelf hierin? Dan gaan we graag het gesprek met je aan om te zien waar de beste aansluiting is. Dit kan op basis van Werving en Selectie, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever of op basis van detachering waarbij je in dienst treedt bij Fortress Group.  

We hebben regelmatig mogelijkheden bij banken, verzekeraars, toezichthouders en vele andere mooie bedrijven!

Stuur vrijblijvend je CV


Functies waarin wij bemiddelen

Junior

 • Junior CDD analist
 • Junior Fraude onderzoeker
 • KYC medewerker
 • Analist transactiemonitoring


Medior

 • Investigator
 • Fraude analist
 • Medewerker Fraudebestrijding
 • Medior AML (Anti Money Laundering) Analist


Senior

 • Teamleider opsporing
 • Forensisch accountant
 • Senior Fraude onderzoeker
 • Coach en procesbegeleider CDD
 • Senior Business Analist Fraude
 • Senior AML Analist

Staat hierboven de ideale functie voor jou?

Dan komen we graag met je in contact!

Stuur je CV
Ik heb Fortress van begin tot het einde als zeer professioneel ervaren. Korte lijntjes, open communicatie, super groot netwerk, gedreven collega's, laagdrempelig, altijd op zoek naar de beste match. Ik kan Fortress van harte aanbevelen!


Anita Planjer
Anita Planjer
Ik heb voor diverse werving en selectie-/uitzendbureaus gewerkt. Als ik deze vergelijk met Fortress dan kan ik niet anders dan zeer lovend over Fortress te zijn: menselijk, goede communicatie, stipt, leuke vacatures en ze hebben verstand van zaken op het gebied van security en fraude.
Olav Wartenbergh
Fortress Group Naarden

Wij zijn een organisatie

met kennis van de branche

Sinds 2004 zijn wij de full-service specialist in Nederland voor arbeidsbemiddeling in de fraude, security- & riskmanagement branche. In die jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Interessante bedrijven met uitdagende functies en opdrachten voor jou als professional op HBO en academisch niveau. Van starter op de arbeidsmarkt tot ervaren directeur. Dit doen wij vanuit betrokkenheid, persoonlijke aandacht en kennis van de branche. Want hoe beter wij jou leren kennen, hoe beter we je kunnen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling!

Stuur je CV en hoor direct als wij
een functiemogelijkheid voor jou

zien bij één van deze topbedrijven!

CV versturen
Norman Graafsma

Norman Graafsma

Enorme persoonlijke groei!

Sinds 2012 ben ik 'verbonden' aan Fortress en nimmer hebben ze mij teleurgesteld. Altijd hebben ze geluisterd naar mijn behoeften en ben ik bij de juiste opdrachtgevers gedetacheerd en heeft dit enorm bijgedragen aan mijn persoonlijke groei!

Klaar voor een nieuwe uitdaging in de Fraudebestrijding?

Stuur vrijblijvend je CV


Stuur vrijblijvend je CV
Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Vragen over een baan in de fraudebestrijding?

Heb je vragen? Of wil je even sparren waar voor jou de mogelijkheden liggen? Geen probleem! Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!