Vacature: Senior Accountmanager Thermal Systems

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheersen van het gehele commerciële proces bij potentiële en bestaande klanten in de industriële sector.

Solliciteren
Locatie vacature

Locatie:

Zuid Holland

Opleidingsniveau vacature

Opleiding:

HBO

Dienstverband vacature

Dienstverband:

Vast
Logo Unica

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldleider op het gebied van technologie en geavanceerde productieprocessen. Ze ontwikkelen en produceren betrouwbare en geavanceerde producten op het gebied van security oplossingen, lucht- en ruimtevaart, transport- en energiesystemen, speciale materialen en automatiserings- en controleoplossingen. Voor een divisie, gespecialiseerd in warmtetechnologie, binnen de Benelux, zijn we op zoek naar een technische onderlegde Senior Accountmanager, met sales ervaring in de Industriële sector. Standplaats Zuid Holland, hybride werken mogelijk.

Logo Unica

Over de functie

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheersen van het gehele commerciële proces bij potentiële en bestaande klanten in de industriële sector. Het betreft de verkoop van complexe technische installaties waarbij gasbranders warme lucht produceren, met verschillende toepassingsmogelijkheden. Voorbeelden van markten zijn de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie, grote fabrieken. Producten/diensten: o.a. brandstofleveringsinstallaties en gasleidingsystemen. In deze functie krijg je de verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille van ongeveer 30-40 klanten. Je onderhoudt de contacten met deze klanten en bespreekt wijzigingen en/of uitbreidingen. Daarnaast ben je in staat om zelf calculaties te maken en offertes uit te brengen. Je krijgt de ruimte om deze kennis eigen te maken. Hiervoor is het wel belangrijk dat je een goede technische basis hebt en veel affiniteit hebt met de industriële sector.

Over jou

  • Je hebt ongeveer 5 tot 10 jaar relevante ervaring in een Technische Sales positie. (Dit kan dus zijn binnen de Security Branche, bij bijvoorbeeld een System Integrator).
  • Je hebt een afgeronde Technische Opleiding en beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met het verkopen via verschillende kanalen, zoals System Integrators, Installateurs Eindklanten Distributeurs en bent OEM’s.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.Het aanbod

  • Uitstekend salaris (Tussen de € 65/k en € 100/k op jaarbasis excl. provisie > 20%) e.e.a. afhankelijk van de ervaring en senioriteit.
  • 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Goede arbeidsvoorwaarden met een 13e maand
  • Vakantiegeld (8%)
  • Lease auto en mobiele telefoon van de zaak
  • Uitgebreide pensioenregeling

Interesse in de functie van Senior Accountmanager? 

Direct solliciteren

Senior Accountmanager Thermal Systems

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Angèle Huijs

Tel: + 31 (0)35 694 6111

Mob: +31 (0) 6 104 436 17

Mail: angele.huijs@fortressgroup.nl