Maatwerk opleidingen

Naast het realiseren van reguliere opleidingen ligt onze kracht in de ontwikkeling en uitvoering van maatwerk opleidingen op het gebied van fraude, security & riskmanagement. Door ons uitgebreide netwerk en de aanwezige expertise op zowel vakinhoudelijk als onderwijskundig gebied is Fortress Academy in staat om samen met de opdrachtgever doeltreffend opleidingen te ontwikkelen die aansluiten bij de visie en strategie van de organisatie. Hieronder lees je hoe wij te werk gaan.

Het proces bij maatwerk opleidingen

Persoonlijke kennismaking

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op de organisatie, de mensen die er werken en de ontwikkelingen die er spelen. Aan de hand van deze eerste inventarisatie, stellen we de opleidingsvraag vast en de gewenste doelstelling.

2. Doelgroep

Bij het ontwikkelen van een maatwerkopleiding is het essentieel dat deze aansluit bij de doelgroep. Wie gaat de opleiding volgen? Wat is hun achtergrond en vooropleiding? Wat zijn hun werkzaamheden?

3. Doel opleiding

Welke kennis en/of vaardigheden dienen de deelnemers na afloop van de opleiding te hebben? Wat is het hoofddoel van de opleiding? Zijn er eventueel nog subdoelen (bijvoorbeeld aansluiting bij eerder gevolgde opleidingen)?

4. Praktische zaken

Tenslotte bespreken we de praktische zaken. Wat is het budget? Om hoeveel mensen gaat het? Waar en wanneer gaan we de opleidingen organiseren?

5. Het voorstel en vervolg

Op basis van deze informatie maken we een voorstel met een concept opleidingsprogramma. Wanneer de verwachtingen goed zijn afgestemd en we de opdracht hebben gekregen, gaan we aan de slag met het uitwerken van het opleidingsprogramma, het vinden van de juiste docenten en het inplannen van de opleiding. Daarna kan de opleiding van start!

6. Evaluatie

Uiteraard horen wij graag hoe de opleiding wordt ervaren en of de individuele en gezamenlijke leerdoelen worden behaald. Want daar gaan we uiteindelijk voor!

Klanten die je voor gingen:

Kom in contact

Met een groot netwerk van docenten binnen fraude, security & riskmanagement helpen wij jouw organisatie verder te ontwikkelen. Graag vernemen wij wat je opleidingsvraag precies is.

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij binnen één werkdag contact je op om de opleidingsvraag door te bespreken.

Heb je vragen of aanvullende informatie nodig? We helpen je graag verder!

Bel met fortress: 035 6946 111

Ondanks COVID-19 staan wij digitaal of telefonisch helemaal klaar voor uw vraag of sollicitatie!