Werken bij Fortress

Best Qualified People in Security & Risk

Recruitment Consultant Fraude

Recruitment binnen de Fraude, Compliance en Riskmanagement domein. Werken voor de grote banken, verzekeraars en corporate bedrijven.

Recruitment Consultant Security

Fysieke, Technische, Corporate of IT Security. De mooiste functies binnen de branche, van management naar operationeel tot directiefuncties.

Stagiair Werving &
Selectie

Ben jij positief en proactief? Is HR je passie en ben je commercieel? Kom dan ons team versterken als Stagiair Werving & Selectie!

Met een enthousiast en professioneel team werkt Fortress sinds 2004 elke dag weer vol passie aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van het Security en Risk werkveld.  Dat doen we door de juiste professionals te verbinden met de juiste uitdaging, opleidingstrajecten op maat te ontwikkelen en vakgenoten samen te brengen.

Join jij onze club?

Jij zoekt een kleine organisatie waar jouw input en inzet echt van toegevoegde waarde is en waar je mee kunt bouwen aan de groei van onze organisatie. Wij bieden je een hecht team, waar collega’s elkaar helpen en successen gevierd worden.

 

Naast hard werken is er ruimte voor ontspanning en het vieren van onze successen. Elkaar sterker maken en het beste resultaat behalen is waar we voor gaan. We verzorgen relevante opleidingen en bieden je een groeipad binnen Fortress. Zo zorgen we met elkaar voor blijvend succes en plezier in het werk!

Kom jij ons team versterken?

Werken in het mooie Naarden-Vesting