Onze vakgebieden

Best Qualified People in Security & Risk

Fortress is gespecialiseerd in het vinden van de juiste baan (of opdracht) in het Security & Risk werkveld die helemaal bij jou past. Ons succes ligt in het feit dat wij veel kennis en een groot netwerk hebben opgebouwd in deze branche.

Ben jij een professional met ervaring in, of affiniteit met, een van onze vakgebieden en acteer jij op HBO/WO werk- en denkniveau? Wie weet kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen. We lichten de vakgebieden waarin we actief zijn graag toe.

Fysieke security

Ben jij dé specialist als het aankomt op het ontwerpen, installeren of het managen van fysieke beveiligingsmaatregelen? Of ben jij een relatiemanager pur sang die jouw klanten graag adviseert over welke maatregelen nodig zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Corporate security

Ben jij de professional die zich inzet voor het veiligheidsbeleid van de organisatie? Vind jij het belangrijk dat medewerkers, processen en middelen van organisaties veilig zijn en blijven? Dan is een rol als corporate security manager wellicht iets voor jou.

IT Security

Ook in onze digitale wereld is veiligheid van groot belang en speelt veiligheid een steeds grotere rol. Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij je je op het snijvlak van business, IT en fysieke beveiliging begeeft? Dan kijken we graag welke mogelijkheden wij voor je hebben!

Fraude & Onderzoek

Een van de speerpunten van Fortress is de bestrijding van fraude. Op verschillende manieren dragen wij ons steentje bij om dit maatschappelijke probleem aan te pakken. We zijn initiatiefnemer van het Fraude Filmfestival, we verzorgen anti-fraude opleidingen en we helpen je natuurlijk graag aan een nieuwe baan op het gebied van fraudebestrijding.

Riskmanagement

Weet jij welke risico’s organisaties lopen? Als riskmanager duik je in de processen en maatregelen die genomen moeten worden om aanwezige risico’s te beheersbaar te maken en ondertussen te voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. We horen graag van je!

Een nieuwe uitdaging

Jij bent op zoek naar een (tijdelijke) uitdaging binnen Security & Riskmanagement en hebt ons gevonden. Gefeliciteerd, daarmee is de eerste stap gezet. Wij vinden het leuk om jou te helpen met het vinden van de juiste uitdaging! Fortress heeft een groot netwerk binnen Security & Riskmanagement en mooie bedrijven met interessante uitdagingen in ons bestand. We steken veel tijd in het leren kennen van de organisaties waarvoor we werken, zodat we een goed beeld hebben van wat ze te bieden hebben.

 

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Naarden-Vesting, waar we in een kennismakingsgesprek jouw wensen en ervaring doorspreken. Alleen op die manier zijn wij in staat om samen op zoek te gaan naar jouw volgende stap.

 

 

Lees meer

Opleiding en ontwikkeling

Bij Fortress vinden we dat je nooit bent uitgeleerd. En daarom verzorgen wij opleidingen, trainingen, workshops en lezingen over verschillende onderwerpen in het veiligheidsdomein. Bijvoorbeeld op het gebied van bepaalde vaardigheden, of gericht op specifieke kennis die je nodig hebt om jouw rol goed te vervullen.

Lees meer