Een nieuwe uitdaging

Best Qualified People in Security & Risk

Jij bent op zoek naar een (tijdelijke) uitdaging binnen Security & Riskmanagement en hebt ons gevonden. Gefeliciteerd, daarmee is de eerste stap gezet. Wij vinden het leuk om jou te helpen met het vinden van de juiste uitdaging! Fortress heeft een groot netwerk binnen Security & Riskmanagement en mooie bedrijven met interessante uitdagingen in ons bestand. We steken veel tijd in het leren kennen van de organisaties waarvoor we werken, zodat we een goed beeld hebben van wat ze te bieden hebben.

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Naarden-Vesting, waar we in een kennismakingsgesprek jouw wensen en ervaring doorspreken. Alleen op die manier zijn wij in staat om samen op zoek te gaan naar jouw volgende stap.

1. CV / Linkedin Profiel

Wij vinden jou of jij vindt ons, dat is het startpunt. We nemen contact met je op en bij voldoende aanknopingspunten plannen we een persoonlijke kennismaking.

2. Persoonlijke kennismaking

We nodigen je uit in Naarden-Vesting en nemen ruim de tijd om je te leren kennen. Welke ervaring breng je mee, wat zijn je drijfveren en waar ben je naar op zoek? Natuurlijk vertellen we je ook hoe wij werken – zo weten we meteen wat we van elkaar kunnen verwachten.

3. Interessante uitdagingen

Misschien hebben we gelijk al een interessante uitdaging voor je. We bespreken relevante functies, opdrachten, en organisaties met je. Vind je het interessant? Dan stellen we een profiel op en stellen we je voor. Zo niet, dan nemen we jouw gegevens op in ons bestand en nemen we contact met je op zodra we een uitdaging hebben die bij jou past.

4. Eerste gesprek

Bij een eerste gesprek met de potentiële werkgever/opdrachtgever is ook iemand van Fortress aanwezig. Na het gesprek evalueren we hoe het gegaan is. Nog steeds enthousiast? Dan begeleiden we je door het verdere proces.

5. Een baan?

Word je uiteindelijk aangenomen? Fantastisch! We houden graag contact om te kijken hoe het met je gaat en hoe het bevalt. Was er dit keer geen match? Geen zorgen, we blijven zoeken naar mooie uitdagingen en houden je natuurlijk op de hoogte.

Contact

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring en/of affiniteit met Security & Riskmanagement? Dan horen we graag van je! Neem contact op met iemand van het team of gebruik het contactformulier.

Ik zie het als mijn missie om organisaties en mensen de security- en fraude risk management verder te brengen door een duurzame match op het gebied van doelstellingen, kennis en cultuur te realiseren.

Rob Otjens