Voor Professionals

Professioneel en met oprechte aandacht

Een nieuwe uitdaging

Jij bent op zoek naar een (tijdelijke) uitdaging binnen Security & Riskmanagement en hebt ons gevonden. Gefeliciteerd, daarmee is de eerste stap gezet. Wij vinden het leuk om jou te helpen met het vinden van de juiste uitdaging! Fortress heeft een groot netwerk binnen Security & Riskmanagement en mooie bedrijven met interessante uitdagingen in ons bestand. We steken veel tijd in het leren kennen van de organisaties waarvoor we werken, zodat we een goed beeld hebben van wat ze te bieden hebben.

 

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Naarden-Vesting, waar we in een kennismakingsgesprek jouw wensen en ervaring doorspreken. Alleen op die manier zijn wij in staat om samen op zoek te gaan naar jouw volgende stap.

 

 

Lees meer

Onze vakgebieden

Fortress is gespecialiseerd in het vinden van de juiste baan (of opdracht) in het Security & Risk werkveld die helemaal bij jou past. Ons succes ligt in het feit dat wij veel kennis en een groot netwerk hebben opgebouwd in deze branche.

Ben jij een professional met ervaring in, of affiniteit met, een van onze vakgebieden en acteer jij op HBO/WO werk- en denkniveau? Wie weet kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen. We lichten de vakgebieden waarin we actief zijn graag toe.

Lees meer

Sollicitatie tips

Een goed cv is gestructureerd en heeft een duidelijke lay-out. Het geeft een goed beeld van wie je bent, wat je zoekt en welke ervaring je hebt opgedaan. Met deze 10 tips zorg je er voor dat jouw CV helemaal klopt!

Lees meer