Werving & Selectie

Best Qualified People in Security & Risk

U bent op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in, of affiniteit met het Security & Risk werkveld?  Wij helpen u graag!


Bij werving & selectie gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat voor u. U betaalt een eenmalige fee wanneer wij het juiste talent voor uw openstaande vacature gevonden hebben en deze uw aanbod heeft geaccepteerd. Daarna treedt de kandidaat direct bij u in dienst. Deze werkwijze hanteren wij voor de invulling van staffuncties en functies op senior management en directieniveau. Voor technisch-specialistische functies werken wij op basis van detachering.

1. De vacature

Bij een concrete vraag is de openstaande vacature het startpunt. We nemen contact met elkaar op en bespreken de functie in hoofdpunten. Wanneer wij geloven een zinvolle bijdrage te kunnen leveren, plannen we een vacature-intake bij u op locatie.

2. De vacature intake

Wij komen bij u langs en nemen ruim de tijd om uw organisatie, het team, de cultuur en de vacature te doorgronden. Natuurlijk vertellen we ook wie wij zijn en welke toegevoegde waarde wij brengen – zo weten we meteen wat we van elkaar mogen verwachten. Dat werken we vervolgens voor u uit in een voorstel op maat.

3. Werving kandidaten

We gaan aan de slag met het zoeken naar de juiste talenten voor uw vacature. We beginnen onze zoektocht in ons eigen netwerk en waar nodig schakelen we ook onze externe kanalen in. Door onze persoonlijke benadering maken kandidaten graag tijd voor ons om de vacature in detail met ons door te spreken.

4. Persoonlijk competentiegericht interview

Geschikte kandidaten nodigen we, na een eerste telefonische selectie, bij ons uit. In een uitgebreid interview gaan we in op de eerder opgedane ervaring van de kandidaat en vragen we door op competenties en concrete voorbeelden. We vertellen de kandidaat meer over uw organisatie en de rol waarvoor u het juiste talent zoekt. Uiteraard checken we diploma’s en vragen wij referenties op.

5. Voorstellen en gesprek

We stellen een shortlist samen van geschikte kandidaten die we bij u voorstellen met een profiel en CV. In het profiel geven wij aan waarom we de persoon geschikt achten voor de rol. Bij een eerste gesprek met de kandidaat is iemand van Fortress aanwezig. Na het gesprek evalueren we samen hoe het gesprek gegaan is. Bent u enthousiast? Dan begeleiden we u en de kandidaat verder door het proces.

6. Het juiste talent gevonden?

Zit er tussen de kandidaten het talent waar u naar op zoek bent? Fantastisch! We houden graag contact om te kijken hoe het gaat. Was er dit keer geen match? Geen zorgen, we blijven zoeken naar geschikte kandidaten en houden u natuurlijk op de hoogte. Als het niet lukt, zijn we daar ook eerlijk in. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is voor ons een belangrijk motto.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat is wel zo duidelijk!

Angèle Huijs

Detachering

Voor de invulling van (technisch) specialistische functies werken wij op basis van detachering. Bij een detacheringsconstructie treedt de geschikte kandidaat voor uw vacature bij ons in dienst. Na de periode van een jaar (ongeveer 2050 gewerkte uren) heeft u de gelegenheid de detacheringskracht in eigen dienst te nemen, zonder extra kosten.

Lees meer

Interim & ZZP

Het kan zijn dat u op tijdelijke basis versterking nodig heeft. Om een piek op te vangen, om een veranderproces te begeleiden of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof op te vangen. Wij beschikken over een groot netwerk van interim professionals die u voor een nader af te stemmen periode verder kunnen helpen.

Lees meer