Onze vakgebieden

Best Qualified People in Security & Risk

Binnen het domein Security & Risk helpt Fortress organisaties met het vinden van de juiste professional (via werving & selectie, detachering of op interim basis) voor de juiste functie. Daarnaast ontwikkelen wij opleidingen en organiseren wij kennis- en netwerkevenementen om de kennis van u of uw medewerkers te vergroten.

Wij richten ons daarbij specifiek op vijf specialisatiegebieden, waarbij onze kennis van de branche en een groot netwerk met professionals van toegevoegde waarde zijn voor het vinden van de juiste oplossing voor u.

Fysieke beveiliging

Of het nu gaat om het vinden van goede technici op het gebied van safety of security, of het vinden van projectmanagers, accountmanagers of business developers, wij weten de juiste persoon te vinden. Maar ook voor bijvoorbeeld een opleiding op het gebied van projectmanagement van complexe security projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Corporate security

Binnen het bedrijfsleven is veiligheid van groot belang. Bijvoorbeeld als het gaat om het beveiligen van de directie of de zorg voor medewerkers in het buitenland. Maar ook de bescherming van kritische bedrijfsprocessen en bedrijfseigendommen zijn van groot belang. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste professionals op dit gebied.

IT Security

De digitale component van ons leven wordt steeds groter en ook security maatregelen richten zich steeds meer op de dreigingen en mogelijkheden op ICT gebied. Fortress heeft een groot netwerk aan specialisten die u ondersteuning kunnen bieden om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Fraude & onderzoek

Ook op het gebied van Fraude en onderzoek heeft Fortress ruime ervaring met het bemiddelen van mensen en het verzorgen van opleidingen. Wij helpen u bijvoorbeeld met het vinden van forensisch onderzoekers en data-analisten. Maar kijk ook eens naar onze opleidingen op dit gebied of neem een kijkje op de website van het mede door Fortress georganiseerde jaarlijkse Fraude Film Festival.

Riskmanagement

Compliancy is steeds belangrijker en daarmee het hebben van een gedegen riskmanagement aanpak. Op het gebied van riskmanagement beschikken wij over de juiste kennis en contacten om u te helpen om de voor u geldende risico’s in kaart te brengen en de juiste aanpak te bepalen. Zodat uw risico’s beheersbaar blijven en u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat is wel zo duidelijk!

Angèle Huijs