Detachering

Best Qualified People in Security & Risk

U bent op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in of affiniteit met het werkveld binnen Security & Risk. Wij helpen u graag!

Voor de invulling van (technisch) specialistische functies werken wij op basis van detachering. Bij een detacheringsconstructie treedt de geschikte kandidaat voor uw vacature bij ons in dienst. Na de periode van een jaar (ongeveer 2050 gewerkte uren) heeft u de gelegenheid de detacheringskracht in eigen dienst te nemen, zonder extra kosten.

1. De vacature

Bij een concrete vraag is de openstaande vacature het startpunt. We nemen contact met elkaar op en bespreken de functie in hoofdpunten. Wanneer wij geloven een zinvolle bijdrage te kunnen leveren, plannen we een vacature intake bij u op locatie.

2. De vacature intake

Wij komen bij u langs en nemen ruim de tijd uw organisatie, het team, de cultuur en de vacature te doorgronden. Natuurlijk vertellen we ook wie wij zijn en welke toegevoegde waarde wij brengen – zo weten we meteen wat we van elkaar mogen verwachten. Wij vragen u informatie over de bij u geldende arbeidsvoorwaarden, die wij meenemen in de omrekenfactor welke wij hanteren. Dat werken we vervolgens voor u uit in een voorstel op maat.

3. Geschikte kandidaten

We gaan aan de slag met het zoeken naar de juiste talenten voor uw vacature. We beginnen onze zoektocht in ons eigen netwerk en waar nodig schakelen we ook onze externe kanalen in. Door onze persoonlijke benadering maken kandidaten graag tijd voor ons om de vacature in detail met ons door te spreken.

4. Persoonlijk competentiegericht interview

Geschikte kandidaten nodigen we na een eerste telefonische selectie bij ons uit. In een uitgebreid interview gaan we in op de eerder opgedane ervaring van de kandidaat en vragen we door op competenties en concrete voorbeelden. We vertellen de kandidaat meer over uw organisatie en de rol waarvoor u het juiste talent zoekt. Uiteraard checken we diploma’s en vragen wij referenties op.

5. Voorstellen en gesprek

We stellen een shortlist samen van geschikte kandidaten die we bij u voorstellen met een profiel en CV. In het profiel geven wij aan waarom we de persoon geschikt achten voor de rol. Bij een eerste gesprek met de kandidaat is iemand van Fortress aanwezig. Na het gesprek evalueren we samen hoe het gesprek gegaan is. Bent u enthousiast? Dan begeleiden we u en de kandidaat verder door het proces.

6. Het juiste talent gevonden?

Zit er tussen de kandidaten het talent waar u naar op zoek bent? Fantastisch! Wij stellen het contract met u op en vervolgens met de kandidaat, die bij ons in dienst treedt. Hierin zijn verschillende opties bespreekbaar. We houden graag contact om te kijken hoe het gaat en houden beoordelingsgesprekken samen met u en de geplaatste kracht. Als de einddatum van het contract nadert, bespreken we samen of u de detacheringskracht in vaste dienst wenst te nemen.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat is wel zo duidelijk!

Angèle Huijs

Interim & ZZP

Het kan zijn dat u op tijdelijke basis versterking nodig heeft. Om een piek op te vangen, om een veranderproces te begeleiden of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof op te vangen. Wij beschikken over een groot netwerk van interim professionals die u voor een nader af te stemmen periode verder kunnen helpen.

Lees meer

Werving & Selectie

Bij werving & selectie betaalt u een eenmalige fee wanneer wij het juiste talent voor uw openstaande vacature gevonden hebben en deze uw aanbod geaccepteerd heeft, waarna de kandidaat direct bij u in dienst treedt. Deze werkwijze hanteren wij voor de invulling van staffuncties en functies op senior management- en directieniveau. Voor technisch specialistische functies werken wij op basis van detachering.

Lees meer