Voor Opdrachtgevers

Best Qualified People in Security & Risk

Onze vakgebieden

Binnen het domein Security & Risk helpt Fortress organisaties met het vinden van de juiste professional (via werving & selectie, detachering of op interim basis) op de juiste plek. Daarnaast ontwikkelen wij opleidingen en organiseren wij kennis- en netwerkevenementen om de kennis van u of uw medewerkers te vergroten.

Wij richten ons daarbij specifiek op vijf specialisatiegebieden, waarbij onze kennis van de branche en een groot netwerk aan professionals van grote toegevoegde waarde zijn voor het vinden van de juiste oplossing voor u.

Lees meer

Werving & Selectie

Bij werving & selectie betaalt u een eenmalige fee wanneer wij het juiste talent voor uw openstaande vacature gevonden hebben en deze uw aanbod geaccepteerd heeft, waarna de kandidaat direct bij u in dienst treedt. Deze werkwijze hanteren wij voor de invulling van staffuncties en functies op senior management- en directieniveau. Voor technisch specialistische functies werken wij op basis van detachering.

Lees meer

Opleidingen op maat

Fortress is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkopleidingen. Wij schakelen snel met onderwijskundigen, docenten en experts met ervaring in het Security & Risk vakgebied.

Graag gaan we met u in gesprek over uw specifieke opleidingswensen en leerbehoeften.

Lees meer