Onze huidige vacatures

Coördinator Veiligheidstechniek RijksmuseumKey Account Manager Stanley SecurityIT Security Manager QRMG/Security KPMGTalent Sourcer FortressContractmanager UnicaJunior Accountmanager Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Talent Sourcer Fortress

Naarden

Functiegroep

Carrière niveau

Geen ervaring, Starter (1 – 3 jaar ervaring)

Opleidingsniveau

WO, HBO

Dienstverband

Vast, Tijdelijk

Plaats

Naarden

Ben jij momenteel op zoek naar een bijbaan naast jouw studie of ben je net afgestudeerd? Lijkt het je leuk om te werken in de historische en inspirerende Kazerne van het prachtige Naarden-Vesting? Kom dan bij ons aan de slag als Talent Sourcer!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Ben jij momenteel op zoek naar een bijbaan naast jouw studie of ben je net afgestudeerd? Lijkt het je leuk om te werken in de historische en inspirerende Kazerne van het prachtige Naarden-Vesting? Kom dan bij ons aan de slag als Talent Sourcer!

 

In de parttime functie van Talent Sourcer breng jij de arbeidsmarkt in kaart. Door middel van speciale searchtechnieken die tot je beschikking worden gesteld, benader je professionals in het netwerk.

 

Jij weet online alles uit de kast te halen om de juiste kandidaten te vinden. Je volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en je legt online contact met kandidaten door heel het land. Wij gaan je begeleiden en voorzien je van alle tools om van jou de beste Talent Sourcer te maken!

Over het bedrijf

De mens is de meest bepalende factor van succesvolle organisaties. Samen met een enthousiast en professioneel team werkt Fortress aan het bij elkaar brengen van de ambities van professionals en die van organisaties. Fortress bemiddelt professionals op HBO en academisch niveau in zowel de private als de publieke sector binnen Security & Riskmanagement. Daarnaast houden wij ons bezig met het ontwikkelen van opleidingen en events op het gebied van Security & Riskmanagement.

Wie ben jij?

 • Je bent studerend (HBO of WO);
 • Of net afgestudeerd en op zoek naar een part-time baan;
 • Je bent 16 tot 32 uur per week beschikbaar (kantoortijden);
 • Je bent minimaal een half jaar beschikbaar;
 • Je bent ondernemend en flexibel;
 • Je bent een echte enthousiasteling!

Wat bieden wij?

 • Een professionele organisatie met een enorm waardevol netwerk in combinatie met veel kennis en kunde van de Security & Fraude risk branche;
 • Een resultaatgerichte en informele cultuur, waar successen gevierd worden;
 • Tafelvoetbal in de pauze 😀 ;
 • Minimaal 16 uur per week;
 • Reiskosten vergoeding;
 • Marktconform salaris.

Talent Sourcer Fortress

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.