Onze huidige vacatures

Talent Sourcer FortressContractmanager UnicaCommercieel Medewerker Binnendienst Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProjectmanager Operations 1-LineKey Account Manager Netherlands AXISProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Stagiair Werving & Selectie

Naarden

Functiegroep

HR / Recruitment

Carrière niveau

Geen ervaring

Opleidingsniveau

WO, HBO

Dienstverband

Tijdelijk

Plaats

Naarden

Ben jij positief en proactief? Is HR je passie en ben je commercieel? Kom dan ons team versterken als stagiair!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Als stagiair lever jij een actieve bijdrage aan de realisatie van de doelstellingen van professionals en organisaties die actief zijn in het Security & Risk werkveld. Dit doe je door te helpen met het samenbrengen van het juiste talent en de juiste uitdaging.

 

Je helpt ons met diverse taken, waaronder:

 • Opstellen van functieprofielen en het beoordelen van cv’s;
 • Zoeken van geschikte kandidaten op basis van searchprofielen;
 • Het meedenken aan en uitvoeren van wervingsstrategieën via diverse (social) mediakanalen (FB/ Instagram/ LinkedIn);
 • Het actief onder de aandacht brengen van onze opleidingen via verschillende kanalen;
 • Updaten van onze online kanalen met de nieuwste vacatures.

 

Daarnaast pak je overige voorkomende taken op waarbij het team van recruitment consultants ondersteuning kan gebruiken. Je komt te werken in een energiek en gedreven team vanuit ons gezellige kantoor in Naarden Vesting.

Over het bedrijf

De mens is de meest bepalende factor van succesvolle organisaties. Samen met een enthousiast en professioneel team werkt Fortress aan het bij elkaar brengen van de ambities van professionals en die van organisaties. Daarnaast houden wij ons bezig met het ontwikkelen, samen brengen en delen van kennis op het gebied van security & risk management, onder andere in de vorm van opleidingen en events.

Wie ben jij?

Jij bent leergierig en zoekt een plek waar je jouw ambities en talent kan benutten en uitgedaagd wordt om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Klantgerichtheid en integriteit zijn competenties die op jou van toepassing zijn. Humor en het graag willen werken in een team, is voor ons ook erg belangrijk.

 

Jij:

 • Bent ondernemend en innovatief; je weet beschikbare on- en offline middelen effectief in te zetten om de juiste kandidaten te bereiken.
 • Bent proactief en positief: Je kunt zelfstandig en planmatig werken, stelt je flexibel op en bent je bewust van het belang van deadlines.
 • Bent commercieel en communicatief: Je hebt gevoel voor commercie en vindt het leuk om dagelijks bezig te zijn met onze Social mediakanalen en websites.
 • Hebt de drive om net dat beetje meer te doen dan de rest; Jij gaat door waar anderen stoppen en zoekt naar alternatieve manieren om je doelen te bereiken.

 

Jouw profiel:

 • Minimaal in jaar 3 van een HBO-opleiding richting HR of vergelijkbaar;
 • Een goede beheersing van de Engelse en de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Woonachtig in de regio van Amsterdam / Utrecht / Hilversum.

Wat bieden wij?

Je werkt binnen een open cultuur waarin altijd ruimte is voor discussie en brainstormsessies met de rest van je collega’s. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat we het beste uit onszelf halen en tevreden opdrachtgevers en kandidaten hebben.

 

Daarnaast bieden wij jou:

 • Inspirerende werkomgeving;
 • Informele maar ambitieuze werkcultuur waar successen gevierd worden;
 • Wekelijkse teamborrel met tafelvoetbal.

Stagiair Werving & Selectie

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.