Onze huidige vacatures

Talent Sourcer FortressContractmanager UnicaCommercieel Medewerker Binnendienst Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProjectmanager Operations 1-LineKey Account Manager Netherlands AXISProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Projectmanager Operations 1-Line

Zaandam

Functiegroep

Commercieel/verkoop, Consultancy/advies

Carrière niveau

Starter (1 – 3 jaar ervaring), Ervaren (4 jaar of meer), Leidinggevend

Opleidingsniveau

HBO, MBO

Dienstverband

Vast

Plaats

Zaandam

Ben jij een echte relatiemanager met een hart voor de beveiligingsbranche en wil je  bestaande en nieuwe klanten adviseren en helpen implementeren met beveiligingsmaatregelen? Lees dan snel verder!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Je bent het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Je maakt een grondige inventarisatie van de totale behoefte op het gebied van beveiliging, veiligheid en hospitality. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van de organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen. Hierbij betrek je specialisten en partnerbedrijven, waarin je onafhankelijk bent in het maken van je keuze.

 

Je begeleidt de klant in het gehele proces van inventarisatie tot realisatie en beheer. Je bent vernieuwend en altijd op zoek naar de nieuwste innovatieve oplossingen. Je bent een relatiemanager pur sang en communicatief goed vaardig.

 

Je bent verantwoordelijk voor het projectmatig implementeren van dienstverlening bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.  Je werkt aan een sterke klantrelatie waarbij je een gelijkwaardige gesprekspartner bent in de gehele keten.

Over het bedrijf

1-Line Safety & Security Management is een onafhankelijke regie-organisatie op het gebied van beveiliging en veiligheid. 1-Line adviseert, implementeert en beheert.

 

Het regelen van de beveiliging voor een organisatie is een veelomvattende taak. Eén die kennis en ervaring vereist. Als facilitair- of technisch manager is het vaak lastig om alle schakels in de beveiligingsketen te overzien. 1-Line werkt samen met haar klanten én partners naar de best passende oplossingen.

 

Zij houden op het juiste moment rekening met de diverse aspecten van beveiliging en veiligheid zodat de klant zich hierover geen zorgen hoeft te maken. In de afgelopen 10 jaar is er een indrukwekkende portefeuille aan klanten en relaties opgebouwd, door groei en ambitieuze plannen is er ruimte voor een Projectmanager Operations.

Wie ben jij?

 • Meerdere jaren ervaring binnen de beveiligingsbranche;
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld IVK) of beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met beveiligingstechniek;
 • Je bent zeer klant en oplossingsgericht;
 • Commerciële instelling;
 • Dienstverlening is jouw tweede natuur;
 • Je staat er voor open om periodiek een 24/7 piketdienst te draaien.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon;
 • Iedere dag een lekkere lunch;
 • Een goede pensioen regeling.

Projectmanager Operations 1-Line

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.