Onze huidige vacatures

Talent Sourcer FortressContractmanager UnicaCommercieel Medewerker Binnendienst Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProjectmanager Operations 1-LineKey Account Manager Netherlands AXISProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Observant / Centralist B-Securité

Hoofddorp

Functiegroep

Uitvoerend

Carrière niveau

Geen ervaring, Starter (1 – 3 jaar ervaring), Ervaren (4 jaar of meer)

Opleidingsniveau

MBO

Dienstverband

Vast

Plaats

Hoofddorp

Wil jij je bijdrage leveren aan de eerste Particuliere Alarm Centrale voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Intern je Basis en Vakopleiding Centralist behalen? Bekijk dan deze vacature!

 

 

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Als Allround Observant / Centralist bij B-Securité ben je een belangrijk verlengstuk voor de grootste sportschoolketen in Nederland. Je bent het aanspreekpunt bij het op afstand openen en sluiten van deuren in de sportscholen en je bent ook degene die reageert op diverse soorten meldingen in de sportscholen. Dat kan een agressie- of onwel melding zijn of een incident waar snel hulp geboden moet worden aan sporters.

 

Je zorgt voor een correcte rapportage en administratieve afhandeling van de meldingen. Daarnaast log je de gesprekken in het meldkamersysteem. Je ondersteunt de installateurs in het veld bij het aansluiten of wijzigen van het 24/7 systeem. Je bent daarnaast het schakelpunt naar de mobiel surveillance en/of hulpdiensten (brandweer, politie of ambulance). Je beantwoordt inkomende assistentie oproepen van de intercom in de club en handelt volgens de bijbehorende protocollen waarbij je je gezonde verstand blijft gebruiken.

 

Je werkt bij B-Securité in een volledig nieuwe PAC (Particuliere Alarm Centrale), modern vormgegeven met de nieuwste apparatuur en je helpt mee de nieuwe PAC tot een succes te maken. Je werkt in wisselende diensten, met nieuwe collega’s in een nieuwe organisatie. Je bent in veel gevallen het eerste contactpunt van de klanten van de sportscholen, soms in situaties waarin snel gehandeld moet worden en dit betekent dat een mix in doortastendheid, crisisbestendigheid én gastvrijheid gevraagd wordt. Je bent een belangrijk onderdeel van de manier waarop de klanten hun sport beleven.

Over het bedrijf

De sportschoolketen is een snel groeiend bedrijf van fitnessclubs en beschikt over 600 clubs, verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. In Nederland zijn er op dit moment 170 clubs. Deze keten heeft de ambitie om internationaal te groeien naar 2.000 clubs in Europa.

 

Om de clubs zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van beveiliging en remote dienstverlening is besloten een zelfstandige Particuliere Alarm Centrale, hierna te noemen PAC, op te starten met als vestigingslocatie Hoofddorp. De PAC in Hoofddorp biedt Europese dekking. De nieuwe PAC zal zich in eerste instantie richten op de dienstverlening van de sportscholen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO 2 opleiding, bij voorkeur Beveiliging;
  • Je bent energiek, enthousiast en communicatief vaardig;
  • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
  • Je bent een afmaker, werkt gestructureerd en je levert kwaliteit;
  • Je bent bereid te werken in dag-, avond- en nachtdiensten, dus ook in de weekenden, vakantieperiodes en met feestdagen.

Wat bieden wij?

Naast een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden biedt B-Securité daarnaast de mogelijk gebruik te maken van de sportfaciliteiten op het nabij gelegen hoofdkantoor van de klant.

 

Daarnaast:

  • Bruto maandsalaris €1.800-€2.500 (exclusief toeslagen en afhankelijk van opleiding en werkervaring) op basis van een fulltime werkweek. CAO Particuliere Beveiliging.
  • De mogelijkheid om je Basis en Vakopleiding Centralist Alarmcentrale en Cameratoezicht intern te behalen;
  • Reiskosten;
  • 32 uur werkweek is bespreekbaar.

 

 

 

Observant / Centralist B-Securité

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.