Onze huidige vacatures

Talent Sourcer FortressContractmanager UnicaCommercieel Medewerker Binnendienst Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProjectmanager Operations 1-LineKey Account Manager Netherlands AXISProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Manager Ethics & Independence (KPMG)

Amstelveen

Functiegroep

Consultancy/advies

Carrière niveau

Ervaren (4 jaar of meer)

Opleidingsniveau

WO, HBO

Dienstverband

Vast

Plaats

Amstelveen

De onafhankelijkheidsregels worden steeds ingewikkelder en spelen een steeds grotere rol bij KPMG. Ben jij een professional en heb je ervaring en affiniteit met wet- en regelgeving en audit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Ethics & Independence (E&I) behandelt alle aspecten van onafhankelijkheid, variërend van de onafhankelijkheid van de firma, het netwerk, maar ook van de partners en medewerkers. Daarnaast speelt E&I een belangrijke rol bij de beoordeling van de aanvaardbaarheid van voorgestelde vormen van dienstverlening in combinatie met de accountantsfunctie. Vanzelfsprekend is daarbij naleving van de interne- en externe regelgeving bepalend, maar tegelijkertijd is het ook van belang om de praktijk zoveel mogelijk te ondersteunen en te ontlasten.

 

Als manager binnen E&I werk je mee aan het toegankelijk maken van de complexe onafhankelijkheidsregels voor de praktijk door op te treden als vraagbaak, maar ook door het maken van tools, templates en training. Als deskundige op dit gebied word je ingeschakeld bij specifieke consultvragen uit zowel de Audit als de Advisory praktijk.

Over het bedrijf

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen ze hun solide positie verder verstevigen. Ze zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd. KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers en ze hebben een sterke marktpositie. Hun mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

 

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen ze hun medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Wie ben jij?

Jij…

  • Wilt je ontwikkelen in dit vakgebied;
  • Bent gewend om met complexe vraagstukken om te gaan en je bent bereid je te verdiepen in de onafhankelijkheidsregelgeving.
  • Bent praktisch ingesteld en pakt graag werkzaamheden op;
  • Gebruikt je vindingrijkheid om vraagstukken te analyseren en op te lossen.

 

En verder:

  • Heb je enige jaren werkervaring in de audit-praktijk;
  • Ben je in het bezit van een relevant diploma op minimaal HBO/WO niveau;
  • Ben je (bij voorkeur) in het bezit van een RA of ben je in een vergevorderd stadium van de studie.

Wat bieden wij?

Bij KPMG krijg je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Je komt te werken op een afdeling die dagelijks in contact staat met partners en medewerkers van de Audit en Advisory praktijk alsmede Business Support. Je komt in aanraking met veel verschillende facetten van KPMG en het geeft je mogelijkheden om je KPMG-netwerk verder uit te bouwen, ook internationaal.
Door het behandelen van consulten voor dienstverlening krijg je een beter beeld van de diensten die KPMG aanbiedt aan haar cliënten.

Je hebt de mogelijkheid om parttime te werken en om op bepaalde dagen vanuit een ander kantoor te werken.

 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Manager Ethics & Independence (KPMG)

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.