Onze huidige vacatures

Coördinator Veiligheidstechniek RijksmuseumKey Account Manager Stanley SecurityIT Security Manager QRMG/Security KPMGTalent Sourcer FortressContractmanager UnicaJunior Accountmanager Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Key Account Manager Stanley Security

Amsterdam / Eindhoven

Functiegroep

Commercieel/verkoop, Consultancy/advies

Carrière niveau

Ervaren (4 jaar of meer)

Opleidingsniveau

HBO

Dienstverband

Vast

Plaats

Amsterdam / Eindhoven

Het realiseren van commerciële doelstellingen binnen het hogere marktsegment voor omvangrijke klanten en/of technische complexe beveiligingsoplossingen? Lees snel verder voor de functie bij STANLEY SECURITY!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

 • Het verwerven van nieuwe prospects, leads en potentiële klanten.
 • Stelt in samenwerking met Sales Manager zijn eigen verkoopplan op en voer deze uit.
 • Realiseert daarmee installatieopdrachten en sluit servicecontracten af rekening houdend met de winstgevendheid, het prijsbeleid (tarieven), de kwaliteitsnormen en de uitvoerbaarheid.
 • Het managen van je salesfunnel zodanig dat de commerciële doelstellingen uit het verkoopplan worden gerealiseerd.
 • Coördineren van de finaliseren van het projectvoorstel, rekening houdend met de risico’s en contractuele verplichtingen.
 • Proactieve samenwerking met de interne stakeholders binnen Stanley Security om de wensen van de klant en de organisatie zodanig op elkaar af te stemmen.
 • Het beïnvloeden van besluitvormingsprocessen in de organisatie van de klant door relaties op te bouwen met de relevante DMU’s.
 • Onderhoudt actief contacten met bestaande en nieuwe klanten onder andere door middel van bedrijfsbezoeken, deelname aan beurzen en evenementen.
 • Is volledig op de hoogte van de mate van tevredenheid van klanten over de geleverde producten en diensten van Stanley Security en coördineert de correcte afhandeling van eventuele klachten.

Over het bedrijf

STANLEY Security, onderdeel van het iconische concern STANLEY Black & Decker, is wereldwijd marktleider in bedrijfsbeveiliging. We ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden hoogwaardige beveiligingssystemen voor organisaties die opereren in snel veranderende markten. Innovatieve oplossingen die u, uw partner, uw mensen, maar tevens uw bedrijfsmiddelen en eigendommen beter beschermen tegen risico’s. Allemaal met maar één doel: uw succes continu garanderen. Thuis, op kantoor en onderweg

Wie ben jij?

 • Afgeronde HBO studie, bijvoorbeeld in de richting van commerciële economie.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie binnen de beveiligingsbranche.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • In bezit van rijbewijs B, woonachtig in midden Nederland.

Wat bieden wij?

Een fulltime functie in een hecht en collegiaal team. Marktconforme arbeidsvoorwaarden en prettige extra voordelen zoals pensioenregeling, korting op fitness en zorgverzekering. Daarnaast is er de mogelijkheid om professionele ontwikkelingsstappen te zetten, o.a. door trainingen te volgen aan de Stanley Black & Decker Academy. Daarnaast zal er een auto, laptop en telefoon ter beschikking worden gesteld.

Key Account Manager Stanley Security

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.