Onze huidige vacatures

Coördinator Veiligheidstechniek RijksmuseumKey Account Manager Stanley SecurityIT Security Manager QRMG/Security KPMGTalent Sourcer FortressContractmanager UnicaJunior Accountmanager Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Junior Accountmanager Voskamp Beveiligingstechniek

Soest

Functiegroep

Commercieel/verkoop, Consultancy/advies

Carrière niveau

Starter (1 – 3 jaar ervaring)

Opleidingsniveau

HBO, MBO

Dienstverband

Vast

Plaats

Soest

Een mooie stap voor een beveiligingsmonteur! Je bent vrij om je eigen tijd in te delen, je adviseert klanten inzake aanpassingen (vervanging en/of uitbreiding) van het bestaande beveiligingssysteem dit o.a. naar aanleiding van een Service bezoek. Meer weten? Lees verder!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Voor de vestiging van Voskamp in Soest is Fortress op zoek naar een zelfstandige en ondernemende Junior Accountmanager.

 

De Junior Accountmanager adviseert klanten inzake aanpassingen (vervanging en/of uitbreiding) van het bestaande beveiligingssysteem dit o.a. naar aanleiding van een Service bezoek. Je Stelt nieuwe onderhoudscontracten op of past deze aan in samenwerking met Accountmanager / Hoofd Service & Onderhoud, en zorgt ervoor dat de contractafspraken goed worden vastgelegd. Door je werkervaring, netwerk en opleidingen weet je wat er speelt in de markt en kun je je goed inleven in de beveiligingsbehoefte die de opdrachtgever heeft.

 

Voskamp focust zich op de totaaloplossing waarbij verschillende componenten (toegang-, inbraak- en CCTV techniek) gebruikt worden in een management systeem. Als Junior Accountmanager luister je goed, analyseer je de vraag en kom je vervolgens met een goed onderbouwd, gecalculeerd en inhoudelijk sterk beveiligingsadvies. Op basis van je professionaliteit en persoonlijke eigenschappen ben je in staat om een goede en structurele relatie met opdrachtgevers uit te bouwen. Voskamp zoekt in dat opzicht een service- en resultaatgerichte Junior Accountmanager die stáát voor Voskamp en de kwaliteit van de dienstverlening.

 

Vertrouwen, vakmanschap, kennis van de beveiligingsmarkt, ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn belangrijke eigenschappen van de nieuwe Junior Accountmanager. Je bent iemand die pro-actief in hart en nieren is en die de klant centraal stelt.

 

De kernwaarden van Voskamp zijn: Vakmanschap, Ondernemerschap, Samenwerking, Betrouwbaarheid, Onderling respect en Klant gedrevenheid (VOSBOK).

 

Taken:

 • Behandelen van service aanvragen voor aanpassing beveiligingsoplossing c.q. – systeem;
 • Offreren en calculeren van de offerte en de commerciële afhandeling hiervan;
 • Samenwerken met collega’s aan beveiligingsplannen;
 • Her-certificering van BORG inbraakinstallaties;
 • Calculatie en opstellen van onderhoudscontracten;
 • Commerciële acties c.q. mailingen opzetten / uitvoeren;
 • Werken met en het bijhouden van klantinformatie in het CRM-systeem.

Over het bedrijf

De Voskamp Groep is de afgelopen 60 jaar van een klein familiebedrijf handelend in ijzerwaren, uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in de bouw, industrie en beveiliging. Voskamp Beveiligingstechniek maakt onderdeel uit van de groep en heeft vier vestigingen in Nederland: in Almelo, Zwolle, Boxtel en Soest. De Voskamp groep combineert de disciplines die nodig zijn voor multifunctioneel gebruik, bestaande uit hang- en sluitwerk, deurautomatiek, inbraak- en brandbeveiliging, vergrendeltechniek en toegangscontrole; inclusief de installatie.

 

Voskamp staat voor kwaliteit, persoonlijk contact en professionele ontzorging. Met goed opgeleide medewerkers, geavanceerde technologie en excellente samenwerkingspartners biedt Voskamp voor elk beveiligingsvraagstuk een passende oplossing.

Wie ben jij?

Opleiding en werkervaring

 • MBO werk en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding aangevuld met commercieel gevoel en ervaring;
 • Affiniteit met (elektro)techniek.

 

Competenties

 • Technisch in Beveiligingstechniek en ICT;
 • Commercieel;
 • Proactief;
 • Sociaal;
 • Accuraat;
 • Teamplayer.

Competenties kunnen verder worden ontwikkeld door de online trainingen van GoodHabitz en/of andere opleidingen.

Wat bieden wij?

Een goed arbeidsvoorwaarden pakket in een ambitieus, groeiend, financieel gezond, innovatief en flexibel bedrijf dat een uitdagende zelfstandige functie te bieden heeft.

Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team dat optreedt als partner van haar opdrachtgevers.

Junior Accountmanager Voskamp Beveiligingstechniek

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.