Onze huidige vacatures

Talent Sourcer FortressContractmanager UnicaCommercieel Medewerker Binnendienst Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProjectmanager Operations 1-LineKey Account Manager Netherlands AXISProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Fraude Analist

Zeist

Functiegroep

Onderzoek

Carrière niveau

Starter (1 – 3 jaar ervaring)

Opleidingsniveau

HBO

Dienstverband

Tijdelijk

Plaats

Zeist

Stel je eens voor dat je fraudezaken en calamiteiten die een acute inbreuk betekenen op de integriteit van een grote organisatie kunt voorkomen. Jij kan dit verschil maken als Fraude analist door het onderzoeken en analyseren van allerlei vormen van fraude waar de organisatie mee wordt geconfronteerd.

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Stel je eens voor…


Stel je eens voor dat je fraudezaken en calamiteiten die een acute inbreuk betekenen op de integriteit van onze opdrachtgever kunt voorkomen.

Jij kan dit verschil maken als Compliance analist door het onderzoeken en analyseren van allerlei vormen van fraude waar de bank mee wordt geconfronteerd.

 

Impact creëren

 • Je bent breed inzetbaar op alle taken bij zowel de Fraude- als Vorderingendesk. Transactie monitoring (fraude detectie) is een onderdeel van de (aanvang)werkzaamheden.
 • Naast de reguliere taken binnen de Fraude- en/of Vorderingendesk, ben je zo nodig taakveldhouder op specifieke onderwerpen.
 • Je werkt samen met de SCII analist (contactpersonen) van de lokale bank als het gaat om casuïstiek.
 • Je beoordeelt op grond van het protocol of een persoon geregistreerd kan worden in het Interne of Externe Verwijzingsregister (EVA).
 • Je maakt analyses op operationeel en tactisch niveau aangaande diverse fraudezaken.
 • Je fungeert in het kader van informatieverstrekking als intermediair tussen bank enerzijds en politie/justitie, opsporingsdiensten en zuster veiligheidsdiensten anderzijds. Tevens signaleer en vertaal je risico’s uit incidenten naar risico’s voor de bank en initieert acties zoals advisering aan de business (preventie).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is één van de grote financiële instellingen van het land. Ontwikkeling staat centraal en investeert in een omgeving waarin je blijft leren. Je krijgt de ruimte om te innoveren en ondernemen.

 

Graag vertellen we je in een persoonlijk gesprek meer over onze opdrachtgever en deze rol.

 

Wie ben jij?

Dat klantgerichtheid, onafhankelijk & onderbouwd oordelen, verantwoordelijkheid nemen en delen, analytisch én innovatief vermogen onmisbaar zijn voor deze functie Compliance analist Vorderingen- en Fraudedesk is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:

 

Minimaal HBO opleiding (bij voorkeur economisch/juridisch)

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening
 • Kennis en ervaring van methoden en technieken fraude en onderzoek
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • Pragmatische, oplossingsgerichte en ondernemende instelling
 • Affiniteit met het onderwerp Vorderingen en Fraude heeft de voorkeur.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een grote (inter)nationale organisatie, met goede arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris en goed pensioen.

 

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure, mogelijk vindt er ook een individueel assessment plaats.

Fraude Analist

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.