Onze huidige vacatures

Coördinator Veiligheidstechniek RijksmuseumKey Account Manager Stanley SecurityIT Security Manager QRMG/Security KPMGTalent Sourcer FortressContractmanager UnicaJunior Accountmanager Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Fraud Controller CCV

Arnhem

Functiegroep

Onderzoek

Carrière niveau

Starter (1 – 3 jaar ervaring)

Opleidingsniveau

HBO, MBO

Dienstverband

Tijdelijk

Plaats

Arnhem

Als Fraud Controller houd jij je bezig met het opsporen en bestrijden van ongebruikelijke transacties en fraudetransacties binnen het betalingsverkeer zowel offline als online. Benieuwd? Lees verder!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Als Fraud Controller houd jij je bezig met het opsporen en bestrijden van ongebruikelijke transacties en fraudetransacties binnen het betalingsverkeer zowel offline als online. Naast het monitoren van deze transacties zorg jij ervoor dat je alle klanten goed kent door middel van het toepassen van het ‘Know Your Customer (KYC) model’. Hierdoor worden de risico’s voor onze organisatie, maar ook voor onze business partners, verkleind. In deze rol werk je nauw samen met collega’s in het Fraude Controller team en de overige onderdeel van de CDD support desk. Samen vergroten jullie de awareness, zowel intern als extern. Zo dragen jullie bij aan de borging van klantintegriteit en helpen jullie fraude en andere criminaliteit binnen het betalingsverkeer tegen te gaan.

Je spoort verdachte betalingstransacties op door dagelijkse monitoring, het verwerken van interne – en externe fraude signalen en je voert onderzoeken uit. Bij de opsporing werk je je nauw samen met externe instanties. Je genereert managementinformatie en rapporteert over de bevindingen zowel intern als aan externe instanties. Daarnaast signaleer je mogelijkheden om processen en procedures te verbeteren.

 

De afdeling Fraude Control is onderdeel van de afdeling Governance, Risk & Compliance (hierna: GRC).  Deze afdeling bestaat uit ongeveer  12 personen. Je rapporteert aan de manager GRC. Binnen het fraudeteam staat  ‘samenwerken’ als gezamenlijke competentie hoog op de agenda. Het team bestaat uit zelfstandige professionals met verschillende achtergronden.

Over het bedrijf

CCV Holland is de toonaangevende dienstverlener voor elektronische transacties in Europa. Daarnaast specialiseert CCV zich in transactieverwerking en de ontwikkeling van omni-channel (betaal)oplossingen. Ze stonden jaren geleden aan de wieg van het pinnen in Nederland en sindsdien doen ze wat ze altijd al deden: inspelen op de toekomst. Meer dan 137.000 klanten, ondernemingen van groot tot klein, vertrouwen dagelijks op hun diensten. Ze doen er alles aan om elke dag weer de beste producten én de beste service te leveren. Daarbij werken ze altijd vanuit innovatie en teamgeest. Met een betrouwbare organisatie als backbone en dito mensen; een team van gedreven professionals die samen die toekomst bepalen. Als CCV-er ben je onderdeel van dit proces. Of je nu slimme ICT-oplossingen ontwikkelt, een team aanstuurt of (telefonisch) de beste service biedt, je draagt bij aan het succes en daarmee aan het succes van hun klanten.

Wie ben jij?

Als Fraud controller ken jij alle ins en outs van fraudetransacties binnen het betalingsverkeer en zorg je door middel van jouw kritische blik voor goede analyses en ben je proactief om verbetermogelijkheden te signaleren. Je vindt het leuk om jouw expertise te delen met anderen en weet stakeholders doormiddel van jouw overtuigingskracht te overtuigen van de impact van fraude binnen het betalingsverkeer. Verder heb je:

•    HBO werk- en denkniveau;
•    Ongeveer 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, binnen een financiële instelling;
•    Kennis en ervaring met revelante wetgeving;
•    Affiniteit met juridische taal en documentatie, zoals juridische aktes en KvK stukken;
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Dagelijks verwerken wij miljoenen betaaltransacties. Daarvan is iedereen bij CCV zich volop bewust. Betrouwbaarheid en stabiliteit zijn daarom belangrijke kenmerken – zowel van de organisatie als geheel als van onze individuele medewerkers. Dat combineren we met ambitie en oog voor innovatie: we zijn future proof. Je toekomstige collega’s zijn open, collegiaal, geïnteresseerd en gedreven. We vragen best veel van je, maar we bieden ook veel. Bij ons krijg je:

•    Een uitdagende baan op ons hoofdkantoor in Arnhem voor 36-40 uur per week;
•    Een marktconform salaris;
•    Een professionele en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Fraud Controller CCV

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.