Onze huidige vacatures

Coördinator Veiligheidstechniek RijksmuseumKey Account Manager Stanley SecurityIT Security Manager QRMG/Security KPMGTalent Sourcer FortressContractmanager UnicaJunior Accountmanager Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Coördinator Veiligheidstechniek Rijksmuseum

Amsterdam

Functiegroep

Consultancy/advies, Techniek

Carrière niveau

Starter (1 – 3 jaar ervaring), Ervaren (4 jaar of meer)

Opleidingsniveau

HBO, MBO

Dienstverband

Vast

Plaats

Amsterdam

Gedreven team van ambitieuze young professionals van hét Rijksmuseum zoekt wederhelft. Lees snel verder!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Het Rijksmuseum beschikt in de museale wereld over de meest geavanceerde moderne IT-omgeving voor veiligheidstechniek. De Coördinator Veiligheidstechniek is de rechter hand van de Manager Veiligheidstechniek en zorgt samen met een team van vier andere personen voor het preventief en correctief onderhoud aan de beveiligingsinstallaties, het beveiligingsnetwerk, de datacenters, veiligheidsapplicaties en meldkamertechnieken. Tevens draagt hij/zij bij aan technologische innovaties op het gebied van veiligheidstechniek in het Rijksmuseum, waarbij intensief wordt samengewerkt met de andere musea aan het Museumplein en de gezamenlijke meldkamer en shared services centrum.

Over het bedrijf

Het Rijksmuseum is het museum van Nederland. De collectie telt ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Miljoenen mensen uit heel de wereld bezoeken jaarlijks het museum met hoogtepunten uit de collectie zoals De Nachtwacht van Rembrandt en Het Melkmeisje van Vermeer. Verder organiseert het Rijksmuseum vele tentoonstellingen, evenementen, lezingen, cursussen en workshops voor jong en oud.

Wie ben jij?

Jij hebt:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van IT, netwerkbeheer, systeembeheer en applicatiebeheer, kennis m.b.t. beveiligingsinstallaties & elektrotechniek is een pré;
 • beschikt over of is bereid om via de werkgever VCA VOL en BHV certificering te behalen;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Je bent:
 • stressbestendige professional met een groot zelfkritisch en analytisch vermogen;
 • teamspeler, communicatief en sociaal vaardig;
 • goed kunnen plannen, organiseren en controleren;
 • goed operationeel en coachend kunnen aansturen;
 • flexibel inzetbaar, er is sprake van consignatiediensten en er zijn werkzaamheden die alleen buiten werktijden kunnen worden uitgevoerd.

Wat bieden wij?

 • Het Rijksmuseum valt onder de Museum cao, de salariëring is marktconform;
 • Aanstelling geschiedt voor de duur van één jaar, waarna in beginsel verlenging kan plaatsvinden;
 • Werkweek van 36 uur;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten;
 • Eindejaarsuitkering!

Coördinator Veiligheidstechniek Rijksmuseum

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.