Onze huidige vacatures

Talent Sourcer FortressContractmanager UnicaCommercieel Medewerker Binnendienst Voskamp BeveiligingstechniekFraud Controller CCVFraude AnalistProjectmanager Operations 1-LineKey Account Manager Netherlands AXISProject Engineer Stanley SecurityStagiair Werving & SelectieProjectmanager Security (Unica)Projectleiders Security (Unica)Manager Ethics & Independence (KPMG)Team Member Business Development (People InTouch)Senior Organisational Consultant (People Intouch)Team Member Operations (People Intouch)(Junior) Implementation Consultant (People Intouch)Business Development Manager TrafficRecruitment Consultant SecurityRecruitment Consultant FraudeSystem EngineerObservant / Centralist B-SecuritéField Service Engineer Security

Contractmanager Unica

Hoevelaken

Functiegroep

Algemeen management, Projectmanagement

Carrière niveau

Ervaren (4 jaar of meer)

Opleidingsniveau

WO, HBO

Dienstverband

Vast

Plaats

Hoevelaken

Als contractmanager bij Unica Special Security Projects ben jij verantwoordelijk om de contractuele belangen rondom onze projecten te waarborgen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over de commerciële, technische en juridische kansen en risico’s die kunnen ontstaan. Lees snel verder!

Quintin Hennequin - Vragen over deze rol? Neem gerust contact met me op

Over de functie

Als contractmanager bij Unica Special Security Projects ben jij verantwoordelijk om de contractuele belangen rondom onze projecten te waarborgen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over de commerciële, technische en juridische kansen en risico’s die kunnen ontstaan. Afhankelijk van de situatie neem je de leiding of stel je je op als bron van kennis op de achtergrond. En indien nodig schakel je met onze General Counsel van Unica om alle belangen te kunnen afwegen.

Je weet je dankzij jouw ervaring snel aan te passen aan de situatie die nodig is in onze uitdagende projecten. In ons team weet je je snel onmisbaar te maken, niet alleen door jouw ervaring en vakinhoudelijke kennis. Je vindt de aansluiting bij ons ook door jouw gedrevenheid en teamspirit!

 

Unica Special Security Projects, onderdeel van de Unica Groep, is dé specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. Wij werken aan hightech beveiligings- en IT-oplossingen en uitdagende vraagstukken van toonaangevende opdrachtgevers. Denk aan het Ministerie van Defensie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het team van Unica Special Security Projects bestaat uit een groep ambitieuze professionals met een passie voor techniek en innovatie. Wij willen de beste zijn, voor minder doen we het niet. We geloven in de kracht van samenwerking, leren van elkaar en plezier hebben in je werk.

Over het bedrijf

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.500 medewerkers en een omzet van € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Wie ben jij?

Je beschikt over de volgende functie-eisen:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Technische of Juridische richting
 • Ca 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbaar spanningsveld
 • Ruime kennis in Publieke en Private samenwerkingen

 

Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je bent analytisch van aard, maar schakelt pragmatisch
 • Je functioneert als vraagbaak, maar weet ook actief onze organisatie te adviseren
 • Jij bent een teamspeler en houdt je collega’s scherp en gemotiveerd om samen een goed resultaat neer te zetten
 • Jij bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar manieren waarop iets beter of slimmer kan
 • Je houdt ervan om zaken goed voor te bereiden
 • Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsbewust

 

Let op: kandidaten voor deze functie worden onderworpen aan een MIVD screening en een full day assessment

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in de eredivisie van de beveiligingstechniek
 • Een uitstekend basissalaris
 • Een pensioenregeling, ondergebracht in het PMT
 • Een winstdelingsregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen

Contractmanager Unica

Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.