Vincent Raphaël

Opleidingen

In ons vakgebied is vertrouwen van groot belang. Daarom zet ik mij ieder dag in voor het waarmaken van de gemaakte afspraken.

Vincent Raphaël

Professioneel

Ik werk sinds juli 2018 bij Fortress en zet me in voor het realiseren van interessante opleidingen die aansluiten bij het vakgebied waarin onze opdrachtgevers actief zijn. Daarnaast ben ik betrokken bij het Fraude Film Festival als zakelijk leider. Zo’n 20 jaar werk ik, door de gehele beroepskolom, van basis- tot universitair onderwijs op de verbinding tussen onderwijs, het bedrijfsleven en overheden om te innoveren binnen het onderwijs. Daarnaast heb ik een culturele achtergrond, waarbij ik veel binnen zakelijke functies voor dans- en theatergezelschappen heb gewerkt.

Persoonlijk

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, maar “mijn stad” is eigenlijk New York. Ik heb me, zowel professioneel als persoonlijk, altijd mogen begeven in een internationale omgeving en voel me lekker bij de bijbehorende dynamiek en heb dagelijks profijt van het brede perspectief dat deze achtergrond me heeft geboden. Verder, en eigenlijk het belangrijkst, ben ik vader van twee half Noorse zoons.

Passie

Ik heb een muzikale achtergrond – muziek, dans, theater zijn passies, hou verder van reizen en de goede dingen des levens.

Integer

Vooral in ons vakgebied, is integriteit een belangrijk uitgangspunt. Bewustzijn met betrekking tot hoe een gebrek aan integriteit zelfs maatschappelijk ondermijnende vormen aan kan nemen, is belangrijk. Samen met Fortress en binnen het platform Fraude Film Festival, spelen we een belangrijke rol bij een bewustwordingsproces binnen de maatschappij.