Ria Ndlovu – Tabak

Event Coördinator Fraude Film Festival

Professioneel

Sinds juni 2019 ben ik werkzaam als Event Coördinator bij het Fraude Film Festival.
In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan binnen P&O en recruitment, maar ook veel coördinerende taken op me genomen. Vooral dit laatste; het opzetten, coördineren en plannen van projecten geeft mij veel energie. Dit is de reden dat ik in 2018 de overstap naar de functie Event Coördinator heb gemaakt. Eerst enkel voor het IFFC en vanaf juni ook voor het Fraude Film Festival.

Persoonlijk

Naast mijn werk speelt Zuid-Afrika een belangrijke rol in mijn leven. Mijn man komt hier vandaan, we runnen samen een Zuid-Afrikaanse foodtruck & catering en gaan daar nog regelmatig naar toe op vakantie en voor familiebezoek. Een prachtig land met een heerlijke cultuur!

Passie

Het eindresultaat, daar doe je het uiteindelijk voor. Daar moet je soms wat harder voor lopen, wat langer voor doorgaan, maar wat is het een goed gevoel als je uiteindelijk iets moois neer zet!

Integer

Tijdens het Fraude Film Festival laten we talloze voorbeelden zien waarbij aan integriteit voorbij wordt gegaan. Hierdoor realiseer je je des te meer hoe belangrijk integriteit is. Niet alleen in de zakelijke wereld, maar ook in je persoonlijke relaties.