Quintin Hennequin

Recruitment Consultant

Professioneel

Ik werk als Recruitment Consultant bij Fortress, mijn specialiteit is Security & Riskmanagement. Sinds 2016 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling in de Logistiek & Transport. Het maken van de juiste match tussen klant en kandidaat is waar ik continu naar streef. De behoefte van beide partijen speelt hierin de belangrijkste rol, dit vind ik dan ook het mooiste om te verwezenlijken!

Persoonlijk

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vrienden en familie. Daarnaast ga ik in het weekend naar voetbal en kijk ik graag series . Ook ben ik veel in Amsterdam te vinden, er rond te lopen en over de grachten te wandelen maakt mij intens gelukkig.

Passie

Gaan voor het beste resultaat is mijn passie. Nooit genoegen nemen en altijd meer en beter willen is wat mij typeert. Resultaatgerichtheid zie je ook in sport terug.  Ajax Amsterdam is mijn grote liefde waar ik dagelijks mee bezig ben.

Integer

Integriteit is één van de belangrijkste basisvoorwaarden in mijn werkveld. Het maken en vooral nakomen van afspraken vind ik erg belangrijk. Alleen op deze manier kan je open en eerlijk met elkaar communiceren. Dit zorgt weer voor een beter resultaat.