Natascha Poncia

Office Manager

Professioneel

Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Fortress. Al sinds begin 2000 ben ik actief in de Security branche. Het kennen van de markt, weten en op de hoogte blijven van wat er in deze snelle markt speelt, en samen met de klant en/of kandidaat hierover in gesprek blijven maakt dat wij net dat missende puzzelstukje kunnen vinden.

Persoonlijk

Ik woon samen met mijn man en dochter in Vleuten. Daarnaast zijn we veel in Portugal te vinden. Waarom: Lekker eten, mooie natuur en gastvrije mensen daar hou ik van.

Passie

Samen met mijn collega’s actief werken aan een veiliger Nederland daar staan we voor. Of het nu gaat om technische beveiliging of fraudepreventie.
Het geeft zoveel energie als we een klant kunnen helpen of een mooi event zoals het Fraude Film Festival organiseren. Het maakt niet uit wat we doen maar als we het doen, doen we dat voor de volle 100%.

Integer

Nobody is perfect daar zijn we mens voor. Maar hoe we daarmee omgaan is een keuze. Transparant en oprecht zijn voor mij belangrijke waarden. Niet alleen voor mij persoonlijk maar ook zakelijk gezien. Deze waarden zijn essentieel binnen de branche waarin wij werken.