Karen Hulshof

Vestigingsmanager

Doe wat je doet vol passie en met overgave, dan haal je er zelf het meeste plezier uit en lever je de meeste toegevoegde waarde voor de mensen om je heen.

Karen Hulshof

Professioneel

Sinds 2016 ben ik werkzaam als vestigingsmanager bij Fortress. Ik ben sinds 2002 actief binnen de Security branche in binnen- en buitenland, in verschillende rollen op het gebied van communicatie, business development en sales. De rode draad is voor mij altijd het achterhalen van de werkelijke behoefte, of dat nu de behoefte van een collega, een kandidaat of een klant is. Om daarna te zoeken naar de beste manieren om deze behoefte in te vullen. En dat doe ik bij Fortress elke dag met veel plezier!

Persoonlijk

Ik woon samen met mijn man en dochters in Abcoude, de plek waar ik zelf ben opgegroeid. Mensen om mij heen noemen mij positief, nuchter, open en eerlijk. Ik hou van gezelligheid, lekker op pad met familie en vrienden. Maar een avondje op de bank een spannende serie kijken vind ik ook heerlijk!

Passie

Live your dream & share your passion. Vooral in ons vakgebied zie ik dat als een belangrijk motto. Doe wat je doet vol passie en met overgave, dan haal je er zelf het meeste plezier uit en lever je de meeste toegevoegde waarde voor je werkgever, collega’s, klanten en vrienden en familie. Mijn passie? Ik hou van lekker eten, een goede fles wijn en het opdoen van nieuwe ervaringen in binnen- en buitenland. Canada en Engeland (specifiek Richmond / Londen) hebben een speciaal plekje in mijn hart!

Integer

Een basisvoorwaarde voor alles wat je doet. Voor mij staat integriteit voor eerlijkheid en oprechtheid. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt en geen verborgen agenda hebben. En dat is zowel in mijn persoonlijke als professionele leven iets wat ik na streef en bij anderen zoek.