Jessica van der Linden

Recruiter

Professioneel

Sinds begin 2019 ben ik werkzaam bij Fortress Group. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van Security Management, waaronder de bachelor Integrale veiligheid en de master Crisis & Security Management. In de afgelopen jaren heb ik binnen de veiligheidssector o.a. ervaring opgedaan op het gebied van analyse en onderzoek, advies, en mediation.

Persoonlijk

Samen met mijn man woon ik in het midden van het land. Ik ben een open, positief en enthousiast persoon, een combinatie van een denker en een doener.

Ik voel me thuis binnen een dynamische, uitdagende en interculturele omgeving en dit komt allemaal samen in mijn grootste hobby: reizen. Verder houd ik van actief bezig zijn in de natuur, lezen (ik geloof dat je nooit uitgeleerd kan raken) en puur en lekker eten.

Passie

Naar mijn mening is veiligheid een basisvoorwaarde voor een goed functionerende maatschappij of organisatie en dat is waarom ik mij nog steeds met veel passie verdiep in dit snel veranderende en uitdagende werkveld.

Ik krijg energie van uitdagende projecten en het interesseert mij om creatieve oplossingen te zoeken, waar andere mogelijkheden ophouden.

Integer

Integriteit is voor mij de basis van een goede relatie, zowel persoonlijk als professioneel. Betrouwbaarheid, ‘puur zijn’, en open en eerlijke communicatie zijn hierin leidend.

Ik geloof dat binnen de security-branche integriteit onmisbaar is, zowel voor een goede samenwerking, als voor een kwalitatief en goed resultaat.