Eswin van der Zwan

Business Developer Fortress Academy

Professioneel

Sinds 2019 ben ik actief als Business Developer bij Fortress. Met mijn Grafisch Design en HR achtergrond houd ik mij bezig met de opbouw van Fortress Academy en de Marketing & Communicatie van Fortress. Graag zie ik mijzelf en collega’s om mij heen op een positie werken waar ze energie krijgen. Ik ben ondernemend met gevoel voor strategisch HRD en commercie. Tevens zie ik mijzelf als grafisch creatief en analytisch sterk waarbij ik doelen graag naar acties vertaal.

Persoonlijk

Momenteel ben ik woonachtig in Veenendaal. Naast het werk geniet ik van vrienden, familie, voetbal, formule 1 en lezen. Verder ben ik heel enthousiast met mijn verloofde aan het toewerken naar een bruiloft!

Passie

Ik ben gepassioneerd over het creëren van digitale belevingen en besef dat mijn beste ideeën soms buiten normale werkuren ontstaan. Door deze passie te gebruiken in het bijdragen aan een veiliger en mooier Nederland maakt het wat mij betreft helemaal af. Daarnaast houd ik ervan als zaken perfect georganiseerd zijn en geniet als een procedure net weer even wat slimmer en makkelijker is gemaakt. Het leven zit vol met tegenslagen, maar hoe gaan we daarmee om? Balen bij een tegenslag, rug rechten en opnieuw er tegenaan! Je faalt pas als je opgeeft. Dat is mijn visie.

Integer

Binnen security & fraude risk management is integriteit een voorwaarde. Maar niet alleen daar, ook in de rest van mijn leven. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn speerpunten voor mij. Ik vind de relatie erg belangrijk en hecht veel waarde aan een prettige samenwerking.