Angèle Huijs

Professional

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Fortress. Na de Hoge Hotelschool Maastricht, ben ik altijd werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening. De eerste jaren bij Randstad en daarna in de bancaire sector, waaronder ABN AMRO Bank en Triodos bank, in diverse managementfuncties. Ik help graag mensen en bedrijven te groeien, ontwikkelen en hun doelstellingen te behalen. Bij Fortress doen we dit o.a. door de beste mensen te vinden voor onze opdrachtgevers en interessante functies aan te bieden aan professionals in de Security & Risk branche.

Persoonlijk

Ik woon met mijn gezin in Naarden. Ik houd ervan om samen leuke dingen te ondernemen, w.o. theaterbezoek, uiteten, bioscoop, stedentrips, natuur en sporten.

Passie

Ik werk graag met mensen en ben geïnteresseerd in iemands drijfveren en talenten. Ook verdiep ik me graag in organisaties, hun missie en doelstellingen. Mijn ambitie is om de wensen van zowel bedrijven in hun zoektocht naar talent als de wensen van de talenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging samen te laten komen.

Integer

Integriteit is voor mij een basisvoorwaarde in alle handelen, w.o. het nakomen van afspraken. Daarnaast ga ik graag uit van het positieve in de mens. Open, eerlijke en duidelijke communicatie zorgen voor een prettige werksfeer, goede relaties en succesvol resultaat.