Onze dienstverlening

Best Qualified People in Security & Risk

Met ons team van enthousiaste professionals die beschikken over zowel vakinhoudelijke als sectorspecifieke expertise, helpt Fortress als sinds 2004 talenten op HBO- en academisch niveau aan een nieuwe uitdaging binnen Security & Riskmanagement. Op vaste en tijdelijke basis. Daarnaast verzorgen wij opleidingen op maat.

Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd en kennen de branche als geen ander. Daarmee zijn wij voor zowel onze talenten als onze opdrachtgevers een gesprekspartner op niveau. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn de uitdagingen van onze opdrachtgevers te doorgronden en snel de juiste match maken!

Dit doen wij door het bieden van:

De juiste volgende stap met de beste banen in Security & Risk (HBO/WO)

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter jouw CV en kennen het vakgebied door en door. Zo vinden wij een uitdaging die écht bij je past.

Executive Search: De beste professional voor uw sleutelposities die echt het verschil maken

Met de professionele Fortress Executive Search aanpak en onze kennis van uw vakgebied selecteren wij voor u de beste kandidaten voor uw senior management- en directieposities. Discreet, persoonlijk en professioneel.

Talenten die uw organisatie verder brengen

Op zoek naar vaste of tijdelijke ondersteuning? Met ons grote netwerk, ruime kennis van het vakgebied en onze persoonlijke benadering vinden wij uw juiste match!

Ontwikkelen en delen van kennis

Met relevante maatwerkopleidingen, workshops en evenementen ontwikkelen en vergroten we uw kennis en netwerk binnen Security & Risk.

Ik zie het als mijn missie om organisaties en mensen de security- en fraude risk management verder te brengen door een duurzame match op het gebied van doelstellingen, kennis en cultuur te realiseren.

Rob Otjens