Werken bij Fortress

Benaderbaar en toegewijd

Met een enthousiast en professioneel team werkt Fortress sinds 2004 elke dag weer vol passie aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van het Security en Risk werkveld.  Dat doen we door de juiste professionals te verbinden met de juiste uitdaging, opleidingstrajecten op maat te ontwikkelen en vakgenoten samen te brengen.

 

Wie ben jij?

Jij zoekt een kleine organisatie waar jouw input en inzet echt van toegevoegde waarde is en waar je mee kunt bouwen aan de groei van onze organisatie. Wij bieden je een hecht team, waar collega’s elkaar helpen en successen gevierd worden.

Een dag bij Fortress

Laten we beginnen met te zeggen dat geen één dag hetzelfde is. De ene dag zit je op kantoor en ben je op zoek naar gemotiveerde talenten, de andere dag ben je bij de opdrachtgever voor het doorspreken van een nieuwe rol of training. Ook bezoek je regelmatig evenementen om je netwerk uit te breiden.

 

Vandaag begin je de dag met een bezoekje aan een opdrachtgever. Drie maanden geleden heb jij hier een van onze detacheringskrachten geplaatst en je bent benieuwd hoe het gaat. Je spreekt met zowel de deta-kracht als de klant. Gelukkig, beide zijn zeer tevreden!

 

Je rijdt door naar je volgende afspraak. Een van de vaste klanten heeft een nieuwe functie bij jullie neergelegd. Je neemt ruim de tijd om de functie persoonlijk door te spreken, zodat je alle informatie hebt die nodig is om de beste kandidaten te vinden. Je proeft gelijk even de sfeer op kantoor en spreekt met een collega uit het team. Zo weet je je een goed beeld te vormen!

 

Aan het begin van de middag lunch je samen met je collega’s op kantoor. Elke dag word je weer blij van het mooie historische pand waarin jouw kantoor gevestigd is. Na de lunch begin je met een uurtje searchen voor de nieuwe rollen die je hebt binnengekregen. Na een aantal telefonische intakes heb je drie afspraken voor de komende week weten te maken, met goede kandidaten die jij snel aan een nieuwe uitdaging hoopt te helpen.

 

Op weg naar huis bel je nog wat kandidaten die deze week op tweede gesprek zijn gegaan. Hebben ze alle informatie die ze nodig hebben om een beslissing te maken? Hebben ze nog vragen naar aanleiding van het gesprek? Het ziet er goed uit – het lijkt erop dat ze een aanbod gaan krijgen. Daar gaan we vrijdag met de collega’s even een borrel op drinken. Want successen, die vieren we!

If you're afraid, don't do it. If you're doing it, don't be afraid!

Quintin Hennequin