arrow_drop_up arrow_drop_down
Observant Centralist vacature

Vacature: Observant Centralist

Beveilig Basic-Fit sportclubs op afstand.

Bekijk vacature
Locatie vacature

Locatie:

Hoofddorp

Opleidingsniveau vacature

Opleiding:

MBO

Dienstverband vacature

Dienstverband:

Vast

Over de functie

Als Observant Centralist bij B-Securité ben je een belangrijk verlengstuk voor de Basic Fit sportclubs door Europa. Je bent het aanspreekpunt bij het op afstand openen en sluiten van deuren in de sportscholen en je bent ook degene die reageert op diverse soorten meldingen in de sportscholen. Dat kan een agressie- of onwel melding zijn of een incident waar snel hulp geboden moet worden aan sporters.

Je zorgt voor een correcte rapportage en administratieve afhandeling van de meldingen. Daarnaast log je de gesprekken in het meldkamersysteem. Je ondersteunt de installateurs in het veld bij het aansluiten of wijzigen van het 24/7 systeem. Je bent daarnaast het schakelpunt naar de mobiel surveillance en/of hulpdiensten (brandweer, politie of ambulance). Je beantwoordt inkomende assistentie oproepen van de intercom in de club en handelt volgens de bijbehorende protocollen waarbij je je gezonde verstand blijft gebruiken.

Je werkt bij B-Securité in een volledig nieuwe PAC (Particuliere Alarm Centrale) die exclusief voor Basic Fit werkt, modern vormgegeven met de nieuwste apparatuur en je helpt mee de nieuwe PAC tot een succes te maken. Je werkt in wisselende diensten, met nieuwe collega’s in een nieuwe organisatie. Je bent in veel gevallen het eerste contactpunt van de klanten van de sportscholen, soms in situaties waarin snel gehandeld moet worden en dit betekent dat een mix in doortastendheid, crisisbestendigheid én gastvrijheid gevraagd wordt. Je bent een belangrijk onderdeel van de manier waarop de klanten hun sport beleven.

Over B-Securité

Basic Fit is een snel groeiend bedrijf van fitnessclubs en beschikt over 700+ sportclubs, verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. In Nederland zijn er op dit moment 170 clubs. Basic Fit heeft de ambitie om internationaal te groeien naar 4.000 clubs in Europa.

De Monitoring Alarm Receiving Centrale (MARC) is een zelfstandige werkorganisatie in Hoofddorp: B-Securité. Zij heeft  een eigen directie, beleid en een hoogwaardige technische infrastructuur. De MARC wordt gecertificeerd volgens de EN 50518 en de ISO 27001 normering door het KIWA. De MARC van B-Securité is een zelfstandig en substantieel onderdeel dat als Bedrijven Alarm Centrale (BAC) is georganiseerd exclusief voor de Basic-Fit veiligheidsketen en is georganiseerd op de uitgangspunten van het EFQM Excellence Model. De ARC-keten bestaat uit intelligente camera- en detectie alsmede communicatie technologie. Ruim 350 sportclubs van Basis-Fit verdeeld over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje zijn ‘live’ aangesloten, door middel van een breedbandig en snel internationaal netwerk. Door middel van deze werkwijze kan de MARC van B-Securité effectief en efficiënt de aangesloten Basic-Fit sportclubs beveiligen, service verlenen aan de klanten van Basic-Fit, onderzoekswerk en projectmatig live cameratoezicht verrichten op verzoek van Basic-Fit.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

 • Diploma MBO2 (bij voorkeur beveiliging) of Opleiding BOCA / VOCA;
 • Je bent energiek, enthousiast en communicatief vaardig;
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Je bent een afmaker, werkt gestructureerd en je levert kwaliteit;
 • Je bent bereid te werken in dag-, avond- en nachtdiensten, dus ook in de weekenden, vakantieperiodes en met feestdagen.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Bruto maandsalaris € 1.850 - € 2.300 (exclusief toeslagen en afhankelijk van opleiding en werkervaring) op basis van een fulltime werkweek conform CAO Particuliere Beveiliging;
 • Een uitdagende baan in één van Nederlands modernste Alarm Centrales met volop mogelijkheden om je ambities waar te maken;
 • Een informele werkomgeving waar veel aandacht wordt besteed aan coaching en opleiding;
 • Een open cultuur waar ruimte is om eigenaarschap te pakken en je ambities waar te maken en over te dragen aan je collega's;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding conform CAO, functiegerichte opleidingen.

Klaar om onderdeel te worden van B-Securité?

Direct solliciteren

Sollicitatie Observant Centralist

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


🔒Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Quintin Hennequin

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Quintin Hennequin

Recruitment Consultant

Tel: + 31 (0)35 694 6111

Mob: +31 (0)6 30 00 30 10

Mail: quintin.hennequin@fortressgroup.nl